2777
2789
عنوان

اولین تیکه های جهیزیم و خریدم🥺🌱🦋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 33786 بازدید | 926 پست
چیزای دیگه هم خاستی بگو مارک با عکس بدم تازه خریدم

همه کاره و همزن و چایساز چی بگیرم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اسنوا خیلی وقته اسمش بد دررفته بازم نمیدونم ولی ما از کسی که خرید کردیم خیلی چیزا قیمتش بالاتر بود و ...

خاله هام همه اسنوا دارن. بجز یکی و داییم و ک پاکشوما و غیره گرفتن ک. اونا رفتن عوض کردن الان. اینم. بگم ک. پاکشوما تقلبیش خیلی وارد بازار شده ب همین دلیل شاید بد شده. ولی اسنوا اصلا ت فروشگاه های شخصی نیستش فقط شما میتونی از نمایندگی خرید کنی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یخچال اسنوا،لباسشویی و تی وی سامسونگ،اتوپرس ژانومه،چایساز تونستی اینارو بگیر عالیهاتوپرس،چایسا ...

عزیزممممم مرسییی از راهنماییت

دقیقا نظر منم رو رنگ نوده 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
کجاییه بخچالت؟

ژاپنه ولی میگم که خدایش خیلی خوبه

ابسردکنش به آب شهری وصل میشه

بعد ی سری قابلیتای خوب داره

مثلا میخای بری مسافرت دما رو اتومات میکنی چون در یخچال باز نیمشه خودش هوارو تخلیه میکنه و‌دما رو‌نسبت به هوا تغییر میده 

یخساز داره 

A+

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

ژاپنه ولی میگم که خدایش خیلی خوبهابسردکنش به آب شهری وصل میشهبعد ی سری قابلیتای خوب دارهمثلا میخای ب ...

چقد عالی🤌🏻😍

ژاپنیا که عالین

گوسونیک؟ 

عزیزم مبارکت باشه و به دل خوش از وسایلت استفاده کنی🥰

فقط یه توصیه لطفا لطفا مبلمان و پرده و فرش طوسی نخر 

خیلی خز شده از پنج سال پیش همه هی طوسی میخرن 

هر خونه ای میری طوسی ...

کلا نظرم اینه که دنبال مد نباشیم 

مد اصلا چیز خوبی نیست این که همه شبیه هم باشن به نظرم جالب نیست 

منم مبل سفارش دادم سبز صدری ترکیب تیره روشن 

البته مبل من استیل احتمالا شما سبک خونتون مینیمال انتخاب میکنید ...

خیلی رنگای قشنگ و خاصی هست خواهشا دور و بر طوسی نرو😅

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

مرطوب کننده پوست جرب؟ نه ولی شنیدم خوبه

مرطوب کننده پوست نرما

مال چربم بگو

اخه من پوستم خشکه ولی محصولات پوستت خشک سنگینن حس میکنم

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
مصی خریدات رسید

ن بابا

تازه دادن پست دیشب پیامش اومد

نوشته 6 روز دیگه میاد😑