2777
2789
عنوان

شوهرم پیش همه بهم میگه چاق😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6510 بازدید | 191 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلند میکنه ولی نمیتونه بهش فشار میاد بخدا میبینم انقد تو خودم خجالت میکشم حرص میخورم تنهایی کریه میک ...

عزیزززم 

باور کن چاق نیستی 

اگ نمیتونه بلند کنه مشکل از زور اونه .. از من ب تو نصیحت هیچوخ جلو شوهر کم نیار..اصلاااا اجازه نده ازت ایراد بگیره ...

دیگ 67 یه چیز نرماله .

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

ای بابا .یعنی کلیپ و فیلم دوستاشو نگاه می‌کنه .اگه اینجوریه که کلا از این جمع های سمی فاصله بگیرید . چون فرداهم لاغر کنی باز یه چیز دیگه میبینه و یه مشکل دیگه میسازه . من نمی‌دونم چطور بعضی از خانمها اجازه میدن شوهراشون ورشون داره و بچرخونه شون    منکه میترسم 

کلااا 3.4 کیلو اضافه وزن داری شوهری ک نتونه زن 67 کیلویی رو بلند کنه شوهر نیس گ......زه

ایول راست میگه شوهر من منه ۸۰ کیلویی بلدم میکنه تو هوا تابم میده شوهرتو واسه اینکه ۶۷ کیلویی سرزنشت میکنه من شوهرم باشگاه بدنسازی داره ببین دختر خوب انقد اعتماد به نفس داشته باش به شوهرت بگو ببین تو ضعیفی نمیتونی منو بلندم کنی بقیه رو ندیدیه کلا یه کاری بکن که مثلا انگار تو از این وضعیت ناراحتی دست پیش بگیر یکم سیاست به خرج بدین😃

خب مثلا بلند کنه بچرخونه تو بغلش باشم یکی از اطرافیان نامزدشو گرفته بود بغلش کلی کلیپ باحال گرفته بو ...

شوهرت میخواد شما عیب هاشو به روش نیاری روت عیب میزاره اما بی محلش کن بگو همینه که هست دوست نداری حتما یه فکری برای خودت بکن یا اینکه شما هم بعدا بگو مثلا قدت چقدر کوتاهه یا چاقی یا لاغری آه مرد بی ادب

خب مثلا بلند کنه بچرخونه تو بغلش باشم یکی از اطرافیان نامزدشو گرفته بود بغلش کلی کلیپ باحال گرفته بو ...

وقتی مسخره کرد شماهم میگفتی انقدر هستن مردای عضله دار و خوشتیپ و هیکلی که بلند کردن این وزنا چیزی نیست واسشون نه تو که فوتت کنم پرواز میکنی و میخندیدی 

ایول راست میگه شوهر من منه ۸۰ کیلویی بلدم میکنه تو هوا تابم میده شوهرتو واسه اینکه ۶۷ کیلویی سرزنشت ...

از خط اولت خوشم اومد گفتی با 80 کیلو وزن تابم میده و...

حس عشق و دوست داشتن بهم دست داد 

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
۶۷ کیلو ولی شکم و پهلو زیاد دارم 😭خیلی حالم بدهههه

بخاطر ۶۷کیلو این همه ادا اطوار داره 

اصلا سخت نیست اگه خودتم دلت بخواد کم‌کنی فقط پنج کیلو کم کنی کلی تغییر می‌کنی 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

ببین شوهرت اگه با دیدن فیلمای بقیه گفته این چیزارو بهت پس بدون لاغر کنی یا هر جور باشی فردا یه ایراد دیگه میگیری اگه لاغر کردی بعدش میگه زن فلانی ببین چ توپره واس همین میگم هیچوقت جلوش کم نیار اگه بدونه نقطه ضعفته این دیگه هر جا بتونه میزنش تو سرت