2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش دلم میخواد برم بهش بدم پول زحمت و عرقی ک میریره ولی یادم میاد ب هرزه ها چقد پول میداد یادم می ...

دوست داری بری بهش پس بدی؟

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟باید به چپت باشد و کاریت نباشد ...!
موافقی پس فک کنم چیز زیادی هم نشه ...

حتما بصورت طلا پس انداز کن، طلای بی اجرت بگیر، در مورد مهریه هم اصلا عذاب وجدان نداشته باش، مهریه جزء حلال ترین اموال دنیاست و مردی اگر داشته باشه و نده هرشب با حکم دزدی می خوابه، تو اعمالش حکم دزدی ثبت میشه

همش دلم میخواد برم بهش بدم پول زحمت و عرقی ک میریره ولی یادم میاد ب هرزه ها چقد پول میداد یادم می ...

دلت نسوزه یه آشنا با زنش 40سال زندگی کرد زنش بانداری بدبختی 5بچه بزرگ کرد با نداریش ساخت بعدش صاحب ماشین ملک و باغ شدن زنش حتی یه حلقه نداشت بعد 40سال که وضعش خوب شد رفت باز زن گرفت براش کلی طلا و غیره خرید درصورتی که زنش حتی حلقه و گوشواره نداشت زن بیچاره الان تنها تو خونش زندگی می‌کنه شوهره با اونیکی زنش ،فقط بفکر خودتو بچت باش اون اگه بهتون فک میکردم خیانت نمیکرد

دلت نسوزه یه آشنا با زنش 40سال زندگی کرد زنش بانداری بدبختی 5بچه بزرگ کرد با نداریش ساخت بعدش صاحب م ...

چ غم انگیز   

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه ها تو ب جا مهر بگیر

نزار حسرت مادر داشتن ب دلشون بمونع

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

حتما بصورت طلا پس انداز کن، طلای بی اجرت بگیر، در مورد مهریه هم اصلا عذاب وجدان نداشته باش، مهریه جز ...

تو رای مهریه نوشته بود  دینی ک بهش مدیونی و اگه ندی فرار از دین گردنته

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

2810