2777
2789

امروز سه روز و چهار شبه ک بچه روبرده و پیام داده دیگه نمیاره 

سه سال و نیمه 

قصدم برگشته ولی پدرم هی سنگ اندازی میکنه که البته راستم میگه گفته خونه تهیه کنید و مهریه رو طبق قانون پرداخت کنید  واسه اینکه به شوهرم اعتباری نیست و اگه دوباره مارو اواره کرد پول و پشتوانه داشته باشیم 

شوهرمم اول اومد گفت بریم خونه تهیه کنیم ک پدرم گفت حق و حقوقشم بده   پدرش البته خودش اصلا نیومد 

بعدش رفت پیش قسط مهریه  یه سکه پرداخت کرد  و بلافاصله شبش اومد بچه روبرد و گفت دیگه نمیارم 

دلیل کارش اینکه ک بچه رو اهرم فشار کنه ک بی شرط و شروط برگردم و خودم ب التماس بیفتم 

دارم دق میکنم ولی بهش گفتم منم مشتاق بچه داری نیستم و بچه دومی هم میارم بت میدم  ... 

بجه اول سه سالشه ک برده دومی هم برد یکسالشه ک بعدیساعت اورد گذاشت دم در و رفت 

میتونم الان با مامور برم بیارم ولی اگه برم و بفهمه ضعفمه تا ابد با بچه میچزوندم چ توطلاق چ وقتی برگشتم ک باهربحثی بچه هارو برمیداره میبرع میذاره خونه مامانش و تا ابد و یک روز باید بش سواری بدم چون دقیقا همچین شخصیتی داره ... 

اگه هم نرم میترسم دیگه بچه رونیاره دارم ذره ذره اب میشم از دوریش  با هزارتا مسکن خودم و زنده نگه داشتم یه چشمم خونه یه چشمم اشک 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر کن 

میدونم سخته خیلیم سخته

ولی بعد یه تایمی خسته میشه فقط صبوری تو رو می طلبه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

غزل جان بنظرم تا ۱۰روز صبر کن میدونم میدونم خیلی خیلی سخته اما بعد ۱۰روز اقدام کن تا اون موقع قطعا خسته میشن الان تازه بردن کشش دارن ...

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

کارو بدتر نکن رفته پیش پدرش چند روزی بمونه  فعلا صبر کن دزدی که نکرده بچه رو

بله شوهرت زنگ بزن بگو میخوای برگردی خونه بگیره معلوم نیست چند روز طول بکشه تا بیاد باهاش حرف بزنی زنگ بزن امروز به خودش یا پیام بده

به عنوان یه مادر حال الانتو کاملا درک میکنم مثل مورد تو اطرافم بالای ده تا دیدم ولی نصیحت خواهرانه بهت میکنم تحت هیچ شرایطی ضعف نشون نده چند روز صبر کن فقط صبر خودش بچه تو میاره با التماس میگه نگهش دار این کلک مردا دیگه قدیمی شده به خدا هیچ کس غیر خودمون نگهدار بچه هامون نیست فک نکن مادربزرگ عمه زن عمو یا ....بچه نگهدارن نه عزیزم اونا فقط میخوان بچزوننت فقط زرنگ باش و چند روز تحمل کن 

خداچرا نسل مردای بدجنس و برنمیداره؟؟؟؟؟؟ مثلا نگه داشته نسلشونو، مادرای بدبختی مث اسیو با دوری بچه،  اتیش بزنه... خدا جوابشو بده

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

نگاه کنید بچه مادر میخواد اونم فقط سه سالشه بچه سه ساله باید مادر کنارش باشه نهایت یک هفته بتونه تحمل کنه و اطرافیانشم همینطور آخرش میاره میده به شما فقط ضعف نشون ندین میفهمم مادر هستین ولی اونم پیش پدرشه! 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نگاه کنید بچه مادر میخواد اونم فقط سه سالشه بچه سه ساله باید مادر کنارش باشه نهایت یک هفته بتونه تحم ...

میخواستم الان تگت کنم  

اگه نیاره چی ؟ میترسم ک بچه عادت کنه و دیگه خودش نیاد 

چون قبلا اومد با دادو بیداد و قمه کشی بردش سه روز بعدساعت ۷ صب اورد زنگ و زد گذاشتش تو در و رفت   بجه خودش گریه میکرد میگفت میخوام با بابام برم تاچندساعت نمیومد تو  توپله ها نشسته بود 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

2810