2777
2789
عنوان

میخوام با مامور برم بچمو از شوهرم بگیرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 50 پست
اره خدا لعنت کنه هرکی راهنماییش میکنه اینو یکی بش راهکارمیده وگرنه چون خودشون خاتواده بیخیال و عیا ...

دیگه یا مادرش یا خواهرش راهکار میده اونا نباشن نمیدونم زن برادری دوست خاله زنکی چیزی...همین اطرافیانه خدا بگم چیکارشون کنه آتیش بیار معرکه هستند

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

لباسان و ازصب پوشیدم برم دادگاه کامنتارو میخونن ببینم کسی تحربه ای داره یا نه خود دادگاع بم نمیده ...

وا، تا حایی که میدونم بچه زیر هفت سال رو‌تا بری بهت مامور میدن بچه رو بیاری، دستور موقت صادر میشه سریعا، عزیزم واقعا با تمام وجودم حالت رو درک میکنم، اگه در توانت هست چند روز صبر من اگه نیاورد برو با مامور بگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لباسان و ازصب پوشیدم برم دادگاه کامنتارو میخونن ببینم کسی تحربه ای داره یا نه خود دادگاع بم نمیده ...

انشالله حل میشه 

صبور باش و بسپارش ب خدا

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

حال هی اتیششو بیشتر کن چرا متوجه نیستی این نمی‌خواد تو جدا بشی میخواد برگردی .بچت پیش پدرشه حالا شاید مثل تو تروخشکش نکنن ولی جایش خوبه . اون لباسو در بیار صبحونه بخور یه زنگ یا پیام بده بهش  بیا بریم خونه بگیریم .  زندگی که هی راه دادگاه توش باز بشه زندگی نمیشه در بیار اون لباسو

کپلی کجاست ؟

چرا اینقدر بی‌تابی میکنن مامان جان از این فرصت بهترین استفاده رو بکن بچه اونم هست سرشو که نمیبره خیالت راحت باشه همش به خودت بگو جای بچه هام خوبه 

به ذهنت استراحت بده یه هفته تو آرامش باش برو خرید برو پیاده روی با دوستات ذهنت از هر چی ناراحتی‌ه خالی کن بعد تصمیم بگیر

میخواستم الان تگت کنم اگه نیاره چی ؟ میترسم ک بچه عادت کنه و دیگه خودش نیاد چون قبلا اومد با دادو ب ...

اسی جان ببخشید باباش یزید نیست که بخواد بچتو اذیت که چرا خودتو داغون میکنی 

حالا وابسته بشه خب پدرشه دیگه

یه کم بی خیال باش خودش خسته میشه از این وضع  صبر داشه باش 

این قدر خودتو ناراحت نکن رو پوستت اثره منفی میذاره 

دیگه یا مادرش یا خواهرش راهکار میده اونا نباشن نمیدونم زن برادری دوست خاله زنکی چیزی...همین اطرافیان ...

نداره کسیو فقط یع مامان دارن  خواهر و جاری و کوفت ندارم 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

نداره کسیو فقط یع مامان دارن خواهر و جاری و کوفت ندارم

یا مادرش میگه یا دوستی کسی مادرشم نمیتونه تحمل کنه وقتی میبینه بچه رو گذاشتین راحت عین خیالتون نیست غر میزنه اونم میاد تحویل میده

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

میخواستم الان تگت کنم اگه نیاره چی ؟ میترسم ک بچه عادت کنه و دیگه خودش نیاد چون قبلا اومد با دادو ب ...

عزیزم بچتون پسره یا دختر؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزم خدا رو شکر بچت شیرخواره نیست و به شیر تو وابسته نیست. 

منم نظرم اینه که یکم صبوری کن بذار خودش بچه رو بیاره.  بچت جاش امنه مطمئن باش مادرشوهرت مواظبشه اینطور نیست که بهش آسیب بزنن.  یکم صبور باش و از راه دور براش دعا بخون و حصارش کن.

میدونم چقدر دلت براش تنگ شده ولی سعی توی ذهنت باهاش ارتباط بگیری چون مادر و فرزندین این ارتباط از راه دورم شکل میگیره. من هروقت پسرم میره خونه ی عمش دلم براش تنگ میشه ارتباط ذهنی میگیرم بهش القا میکنم بگه میخوام برم خونه یکساعت بعد میارنش.  میگن میخواست بیاد خونه.  تو هم امتحان کن مطمئن باش یکم تلاش کنی جواب میده

اگر بچه ی شیطون و پر سر صدایی باشه و اذیتشون کنه خیلی زودتر میاردش.

اسی یه صبحانه ی مقوی برا خودت آماده کن . ببین با اولین برخورد می فهمه که چقدر وابسته بچه ای . قطعا الان وزن کم کردی  تو ظاهرت مشخصه که غصه می خوری .به اون کوچولو نمی رسی به خدا منم شرایط تو رو داشتم اگه به حرفهای دوستام گوش می دادم الان وضعم بهتر بود . ما ها هم وابسته ی شوهر بودیم هم بچه و این خیلی اشتباهه و باعث سو استفاده میشه . بیست و شش سالته سنی نداری حتی اگر یه روزی بچه ها و شوهرتم نباشند تو باید زنده بمونی و شاد و موفق ادامه بدی . غذاتو بخور خواهش می کنم ازت . کوچولو رو ببر پارک 

اگه نیاره چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میمیرممممم

میاره

مردا عرضه نگه داری یه زن عاقل و بالغ رو ندارن چه برسه به بچه ای که نمیشه حرفش حالیش کنی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
2810