2777
2789
بچه های ماهم اینطوری بودن،اتیسمم نداشتنچه الکی نگران شدی

میشه خواهش کنم این سوالات رو جواب بدی،رو نوک انگشتاش راه می رفت؟ یک مسیر تو خونه رو ممکن بود چند بار بره و بیاد؟ موقع شادی بال بال میزد یا دور خودش بچرخه؟ کلامش تا یک سال و نیم چطور بود؟ 

تو رو خدا بگو چه کارهایی میکنه، خواهش می کنم

اینکه بچه ام اشاره نمیکرد 

بجا حرف جیق میکشید 

از چیزای چرخون خوشش میومد 

هرچی خواهرش میگفت طوطی وار تکرار میکرد 

بعد میخوندم اینا علائم اتیسم هم هست 

ترسهایی داشت از بعصی چیزها مثل مدفوعش

اما به مرور درست شد

راستی گاهیم رو نک پاش راه میرفت 

اما بزرگتر شد خوب شد الان مثل بلبل حرف میزنه 

رو هیچی حساس نباش

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم علایم اوتیسم چیه ولی بعضی بچه ها دیر حرف می زنن طبیعیه این مورد پسر دایی کوچ منم بر عکس برادرش ولی خدادرو شکر سالمه روی گوشت پا راه رفتن رو هم از چند نفر شنیدم بچه هاشون اینطور بوده 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
میشه خواهش کنم این سوالات رو جواب بدی،رو نوک انگشتاش راه می رفت؟ یک مسیر تو خونه رو ممکن بود چند بار ...

پسر من این علایم داشت الان 9سالش اوتیسم نداره 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
میشه خواهش کنم این سوالات رو جواب بدی،رو نوک انگشتاش راه می رفت؟ یک مسیر تو خونه رو ممکن بود چند بار ...

عزیز اینا همه عادین همه اینا رو هردو بچه من تا حالا نشون دادن .بچا های دیگه هم گاهی دیدم اینا بازیشونه 

اگر مستقیم به دکتر بگی انگار حرف تو دهنش میزاری و بهت میگه اتیسمه 

ولی باید دید بچه شما که همیشه اینا رو فقط نشون نمیده کلی علایم حتما داره که بر خلافش نشون میده

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خب ببین من چند ساله با بچه های اوتیسم در ارتباطم و بهت میگم که مطمن باش بچت اوتیسم نیست حتی یک درصد ...

تو رو خدا، اون علاعم بالایی که برای یکی از کاربرا نوشتم بخون در نورد اونم نظر بده، دستام داره میلرزه نمی تونم درست تایپ کنم

آره عزیزم،پیامتو با دقت خوندم

با هیچکدوم اینا نمیشه گفت قطعا اتیسم هست

بچه داداشم، الآن دقیقا۱/۵ سال داره،اما هنوز حرف نمیزنه.

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

تو رو خدا، اون علاعم بالایی که برای یکی از کاربرا نوشتم بخون در نورد اونم نظر بده، دستام داره میلرزه ...

اره همه رو خوندم بهت دارم میگم مطمن باش بچت سالمه سالمه

اوتیسم مهم ترین علامت هاش اینه که واکنش به اسم ندارن و دستور پذیر نیستن و ارتباط چشمی ندارن 

اره همه رو خوندم بهت دارم میگم مطمن باش بچت سالمه سالمهاوتیسم مهم ترین علامت هاش اینه که واکنش به اس ...

خدا کنه نظر شما درست باشه

و اون دو تا دکتری که ویزیت شدم اشتباه بگن، فعلا تمام بدنم داره میلرزه و اصلا حالم خوب نیست، پسر شیرین من خیلی باهوشه، همیشه فکر می کردم بیشتر از سنش هم میفهمه

2810