2777
2789
راه رفتن رو نوک انگشتاش گاهی اوقات، بال بال زدن و دور خودش چرخیدن وقتی شاده یا اهنگ شادی میشنوه، ال ...

بچه ها ما هم اینا رو دارن تا الان که ۴سالشه اینکارا رو گاهی میکنه اتیسم هم نیست 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شهر خودمون دکتر روانپزشک اطفال نداره تا من برم استان دیگه هلاک شدم

ارزششو داره

تحمل کن

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

پسر عمه منم  ۸ سالگیش اینا مشکوک به اتیسم خفیف بود و کلا اصلا از جمع خوشش نمیومد و تبلت به دست بازی میکنه

ولی عمه م از بس رفت اونو این کلاس اون کلاس ثبت نام کرد و میبردش به زور به مهمونی ، پسرش کاملا خوب شد 

اوتیسم یه بیماری روانیه میشه کنترل و درمان کرد ولی دیربازدهه

راه رفتن رو نوک انگشتاش گاهی اوقات، بال بال زدن و دور خودش چرخیدن وقتی شاده یا اهنگ شادی میشنوه، ال ...

دختر منم بچه بود نوک انگشتاش راه میرفت ،موردی نیس و اوتیسم نداشت الان تیزهوشانیه خداروشکر 

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘

بچه های ماهم اینطوری بودن،اتیسمم نداشتن

چه الکی نگران شدی 

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

فقط احتمال داده عزیزمن چرا جلو جلو خودتو اذیت میکنی آزار میدی ببر پیش متخصص حضوری ببیننش بخدا بیشتر ...

دقیقا 

تو نت علائمی که راجب اتیسم نوشته بخونی هی فکر میکنی بچه منم فلان و فلان گزینه رو داره اما درنهایت میبینی نیست و عادیه و همه بچه ها بعضی رفتارها رو نشون میدن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
واااااااااااینها علائمه ازون حرف هاست متوجه ت هست و نگات میکنه

اره کامل همه چی رو متوجه میشه، دستور پذیری کامل داره، ارتباط چشمی کامل داره، اعضای صورتشو میشناسه، هر کاری ازش بخوام انجام میده

اره کامل همه چی رو متوجه میشه، دستور پذیری کامل داره، ارتباط چشمی کامل داره، اعضای صورتشو میشناسه، ه ...

خب ببین من چند ساله با بچه های اوتیسم در ارتباطم و بهت میگم که مطمن باش بچت اوتیسم نیست حتی یک درصد هم فکرشو نکن 

2810