2777
2789

دخترم میشینه شیشه شیر میگیره دستش این نی دار میتون شیرشو بخوره..... این تبلیغ دیجججججی کالا هست یه شیشه شیر نی دار داره ... به نظرتون بخرم بعد خوب تمیز میشه نی که شیر چرب ازش بالا میره؟ 

فک کنم طبق سرچ هات تبلیغات میاد

برا من ک دنبال ماشین ظرفشویی و جهیزیه ام تبلیغات مربوط ب ماشین ظرفشویی و یخچال و ایناست😬

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

عزیزم بچه های من هم دارن خیلی عالی

من از نوزادی باشیشه نی نوش دار بهشون شیر دادم

اگه میشینه که عالی هم هست

بچه های من تو۵ماهگی ان

شستنش هم آسون فقط از داروخونه بگیر مارک بی‌بی لند

عزیزم بچه های من هم دارن خیلی عالیمن از نوزادی باشیشه نی نوش دار بهشون شیر دادماگه میشینه که عالی هم ...

میترسیدم تمیز نشه چند وقته دوست داره وقتی میشینه بخوره یا حتی راه میره یه سالشه

میترسیدم تمیز نشه چند وقته دوست داره وقتی میشینه بخوره یا حتی راه میره یه سالشه

نه نگران نباش با آب گرم وکمی مایع میریزی نی رو میزارین درش می‌بندی تکونش میدی قشنگ شسته میشه بعد نی رو دربیار از بالا به پایین و سرته کن از پایین به بالا آب بکش

همون لحظه بشور نزار شیر توش بمونه بچسبه،اگرعک بیرون بودین نتونستی بشوری بیار بزار آب جوش ۲۰ دقیقه بعد بشور اصلا چیزی نمی‌مونه.هم من هم خواهرم بچه هامون بااین تغذیه شدن