2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با خونواده شوهرم ک اینقد بچه میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 110 پست
مگه هر کی بچه زیاد میاره بی فرهنگه!!!!!!بچه زیادو به روستا ربط دادی واقعا دور از شعورهعمه من آمریکاع ...

کسی که پول و موقعیتشو نداره و فقط زاییدن بلده

بله خیلی بی فرهنگه در کنارشم بی عقل

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان شما میلیون ها آدم رو بررسی کردی و دیدی قضیه بچه دار شدن فقط مالیه؟!! 🤔نه دوست عزیز ، اتفاقا شم ...

اشتباه میکنن 

منم آدمایی دیدم وضع مالی عالی ولی بچه نمیخوان

همکارخودم بهترین زندگی رو داره اما کلا بچه دار نشد چون نمیخواستن 

الان ۴۵ سالش اینا میشه کم کم داره پی به اشتباهش میبره

بگم وضع مالی خودم تقریبا خوبه ولی عمرا دیگه بچه نمیارم اصلا دوسدارم ی اتفاقی برام بیفته برم رحممو در ...

عزیزم با شوهرت هماهنگ کنید بگین بچمون نمیشع اگ ادمای بدخرف و ابروریزی نیستن بگو دوتامون مشکل دارشدیم 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
وقتی وضع مالی شون افتضاحه و ۵ تا بچه میارن خب معلومه بی فرهنگ و نااگاهن

ایشون گفته روستاشون افتضاحه چون بچه زیاد میارن. مسئله من خواهر شوهرش نیس

مسئله بی احترامی به روستاییاس

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
مسئله من نیس من نه تو روستا زندگی میکنم ن بچه دارم. مشکل بی احترامی ک میکننهینی هرکی بچه داره بی فره ...

ما هم میگیم اگه پول داشته باشی اوردن بچه خوبه .ولی اگه رفاه و ایندشون رو تامین نکنی .واسه چی میاری .

چجور مثلا چی بهش بگم

بگو کاری به حرف کسی نداشته باش....این ماییم که مسئول بزرگ کردن و تحمل سختیهاش هستیم نه کس دیگه...تازه همین دو تا رو هم بتونیم خوشبخت کنیم خیلی هنر کردیم..همه انرژیمون رو باید بذاریم رو تربیت همین دوتا....بگو تو که تحصیل کرده ای چرا باید تحت تاثیر قرار بگیری....شاید یکی خواست ده تا بچه بیاره به ما چه ربطی داره

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  

گلم شما ب فرهنگ و حرف مردم و دوست و فامیل نداشته باش شما راه و مسیر خودتو ادامه بده هر کس هر چی میگه با یه لبخند رد شو و خودتو اذیت نکن 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بخدا قسم افتضاحن..یعنی فک کن بچه هاش لباس دست دوم میپوشن..الان بگم ماهم کمکشون میکنیم کاربرا ی منظور ...

خدا بهشون عقل بده

بیچاره اون بچه‌ها آیندشون چی بشه

ما دوتا بچه ایم درآمدمونم بد نیست

ولی بازم زندگی نمیچرخه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
از این بابت ناراحت نیستی؟ من خوشگلم خودم پول دارم یه پسر ناز دارم خودمم قصد دومیو ندارم ولی نمیدونم ...

ولی دومی رو بیار نذار پسرت تنها بمونه😁 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
کسی که پول و موقعیتشو نداره و فقط زاییدن بلدهبله خیلی بی فرهنگه در کنارشم بی عقل

نه اصلا 

مال و منال خدا بهش نداده 

ولی همون بچه هایی که بدنیا میاره ثروت زندگیش هستن

همون بچه هارو خیلیا حسرتشو میکشن

بچه سرمایه زندگیه

مگه هر کی بچه زیاد میاره بی فرهنگه!!!!!!بچه زیادو به روستا ربط دادی واقعا دور از شعورهعمه من آمریکاع ...

بله دقیقاااا بچه زیاد تو جایی که پیدا کردن شغل سخته هزینه مخارج بالاست تامین خوراک و کشاورزی رو به نزوله خود خود بی فرهنگی فرزند زیاد مساویه با مشکل بهداشت مشکل کشاورزی مشکل معیشتی مشکل شغلی مشکل تحصیلی و و و و