2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با خونواده شوهرم ک اینقد بچه میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 110 پست
بگم وضع مالی خودم تقریبا خوبه ولی عمرا دیگه بچه نمیارم اصلا دوسدارم ی اتفاقی برام بیفته برم رحممو در ...

اتفاقا یه بنده خدا الکی به مادرشوهرش گفته بود توبوکتومی کردم اونم دیگه دست از سرش برداشته بود خخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه چی تو سوختی .تو جزو داون افرادی ک خودتون بذخواب زدید

مسئله من نیس من نه تو روستا زندگی میکنم ن بچه دارم. مشکل بی احترامی ک میکننه

ینی هرکی بچه داره بی فرهنگه؟ 

والا شعور هم واسه ادم خوب چیزیه

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

کاری به حرفات ندارم زندگیه خودته هر چی خودت صلاح میدونی

ولی بچه زیاد اوردن مساوی با در اوردن رحم نیست اتفاقا چون رحم فعاله دیر تر بیمار میشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اتفاقا همش مالیهمنم خودم بچه زیاد دوست دارم و اصلا از سختیاش نمیترسمچون پدرمادرم بچه دار نمیشدن و بع ...

الان شما میلیون ها آدم رو بررسی کردی و دیدی قضیه بچه دار شدن فقط مالیه؟!! 🤔

نه دوست عزیز ، اتفاقا شما نگاهت خیلی محدوده و فقط در مورد خودت داری نظر میدی. 

در مورد خودم حرفی نمیزنم ولی تو اطرافیانم و تو همین سایت خانواده هایی رو میشناسم که اتفاقا وضعیت مالی خوبی دارن ولی هیچ علاقه ای ندارن بچه دار بشن. 

خرج بچهای خواهرشوهرتونو شما میدی؟؟ دلتون بچه نمیخاد نیاریدولی کی گفته بچه زیاد ینی بی کلاسی و بی فره ...

وقتی وضع مالی شون افتضاحه و ۵ تا بچه میارن خب معلومه بی فرهنگ و نااگاهن

🏃🏻‍♀️

فعلا شما دارین تند برخورد میکنید باهمه ی کاربرا..معلومه کی لحنش بی ادبانس

هرجا بی احترامی کردم ریپلای بزنین تا عذر خواهی کنم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
همه اینجورین غیر مادرشوهر من اصلا مادرشوهرم راضی نبود ک بچه بیارم یه دونه اوردم میخاد بترکه😐

از این بابت ناراحت نیستی؟ من خوشگلم خودم پول دارم یه پسر ناز دارم خودمم قصد دومیو ندارم ولی نمیدونم چرا مادرشوهرم یه بارم نگفته یکی دیگه بیارید مامان خودم خیلی میگه

مسئله من نیس من نه تو روستا زندگی میکنم ن بچه دارم. مشکل بی احترامی ک میکننهینی هرکی بچه داره بی فره ...

حالا شاید اینا اینجورین وگرنه قدیمی های فامیل ما هم همه پر جمعیتن ولی بچه های بیشعوری ندارن اتفاقا بچهاشون ماشالا موفقن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
وضع مالیشون افتضاحه بعد 5تا بچه میارن😑پرورش نسل فقیر

بخدا قسم افتضاحن..یعنی فک کن بچه هاش لباس دست دوم میپوشن..الان بگم ماهم کمکشون میکنیم کاربرا ی منظور دیگه میگیرن میگن لازم نکرده کمک کنی منت میذاری

بدم میاد از اونا که نسل فقیر تحویل جامعه بدن که چی بشه همع توانایی تولید مثل دارن  مگه نزاد شما نژاد پادشاهی ادامه دار باشه!!!!!!اصلا با این تفکر ادامه دار نباشه خوبه   بعدم مغز های کهنه  نمیدونن که ۶۵ ژنتیک مادر منتقل میشه یعنی ادامه دهنده نسل مادره ژن مادره نه پدر متاسفم 

اینجور موقع ها حرص نخور

بهشون بگو چشم انشالله بوقتش برا سومی اقدام می کنم

یه گوش در یه گوش دروازه

به شوهرت تی کن که دیگه بسه دو تا 

بین خودتون

به بقیه ربطی نداره که

به حکمتش دل بسپار😊