2777
2789
عنوان

میخام اکسم رو مجبور کنم بهم برگرده😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 35 پست
میدونی خیلی سرد و رسمی باهام حرف میرنه یبار رفتم باهاس حرف زدم ایمقدرررر سرد و رسمی حرف زد گریه ام گ ...

ازش خوشم اومد، معلومه شخصیت سالمی داره ک تو رابطه ناسالم و رفتارای بچه گانه ی ی نفر غرق نشده.

دمش گرم

ازش خوشم اومد، معلومه شخصیت سالمی داره ک تو رابطه ناسالم و رفتارای بچه گانه ی ی نفر غرق نشده.دمش گرم

از موقع کات کلا وقتش رو گذاشنه روی ورزش و کارش تفریحش هک سفر با دوستاش و همکاراش پسرونه میره 

بعد کات جوری با من برخورد کرد ک انکار من نبودم، منی که اسمم از زبونش نمیفتاد و عاشقانه واقعا دوستم داشت و هرکااارب میکرد واسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از موقع کات کلا وقتش رو گذاشنه روی ورزش و کارش تفریحش هک سفر با دوستاش و همکاراش پسرونه میره بعد کات ...

خب وقتی گند زدی قرار نیس خودشو برات بکشه که.

جواب عشق عشقه ن جفتک زدن، اونم دیده تو چقد رم کردی دیگ کلا گذاشتت کنار، وقتی ی نفر از چشمت میفته دیگ افتاده، دیگ هیچوقت مثل قبل برات عزیز نمیشه.

بنظر من الکی داری فقط وقتتو تلف میکنی، بازم میگم تو اصن سواد رابطه عاطفی نداری، با هیچ مردی نمیتونی تا آخر بمونی، اول باید بالغ بشی عاقل بشی بعد پی عشق و ارتباط بگردی، تو الان خود سمی!

از موقع کات کلا وقتش رو گذاشنه روی ورزش و کارش تفریحش هک سفر با دوستاش و همکاراش پسرونه میره بعد کات ...

با رفتارهای بچه گانه و احنقانت فقط بهش اثبات کردی ک لایق هیچی نیسی، دست گذاشتی روی غرورش، و از چشمشم افتادی،دیگ این رابطه برات سروسامون نمیگیره، فقط ی راه داری، اونم اینکه تو هم بری دنبال درمان خودت و موفقیتت و شاد بودنت و اون اگ نظرش تغییر کرد خودش میاد سراغت، هیچوقت با تعقیب کردن ی مرد ب نتیجه نخواهی رسید.

با رفتارهای بچه گانه و احنقانت فقط بهش اثبات کردی ک لایق هیچی نیسی، دست گذاشتی روی غرورش، و از چشمشم ...

فکر جادو جمبل و طلسم و التماس کردن رو از سرت بیرون کن، بااین چیزا نمیتونی عاشقش کنی، خودت باید اونقدر رشد کنی و از درون ارزشمند باشی ک ی مرد خودش وقتی تو رو دید دل

باختت بشه، این بچه بازیا جاشون تو سطل آشغاله فقط