2777
2789

خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش،  زن دایی، خاله، دختر خاله، دایی، تمام دوستاش و خانمای دوستاش ارتباط داشتم و آمارش میگرفتم ولی اون نمیدونست آمار تمام جزئیات گذشته و حالش رو میگرفتم

با دوستام ( دخترای خیلیی خوشگل) چندین بار امتحانش کردم 

بعد خط قرمزش دروغ بود بهش جند تا دروغ گفتم اونم فهمید( آخر رابطمون فهمید) 

وقتی باهاس بودم دو هفته دعوا کردیم من توی اون دو هفته چند تا استوری عاشقانه با دوست معمولی پسرم در کافهگذاشتم بعد اونا رو دید ولی بعدش که اشتی کردیم بهش کفتم الکی بودن 

وقتی باهاش دوست بودم چندین جا پشت سرش حرف زدم ( بدش رو کفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️) که بعدش حرفام بهش رسید 

یک هفتع بعد از کات کردنمون با دوستش رفتم بیرون ( فقط واسه اینکه حال و هوام عوض شه ولاغیر) شانس گه من، مارو دید و بیشتر سوخت 

اینم بگم اون پسر تحصیلکرده، با شخصیت ، پولدار، مودب ، از اینا بود که همه روی حرفش حساب میکنن و آدم حسابی بود و واقعا هم عاشقم بود اینو خانواده اش و دوستاش اقرار میکنند 

با این گندکاریای من اون بعد کاتمون فقط رفت به دوست صمیمیم گفت نیکی( من) خیلی بدی به من کرده نمیبخشمش 

بعدم شماره مو از همه جا پاک کرد ولی بلاک نکرد 

از اون موقع تا الان( یه سال و نیم ) بااینکه دختر زیاااد دورشه ولی رل نزده خانواده و دوستاش میگن توی فکرته به همین خاطره رل نمیرنه 

نظر شما چیه؟ بااین گندکاریای من امکان برگشت هست

خیر..

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

چ لزومی داره وقتی تو رابطس رفیق دختر داشته باشه؟؟

ولش کن بابا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ لزومی داره وقتی تو رابطس رفیق دختر داشته باشه؟؟ولش کن بابا

اینم با رفیق اکسش رفته بیرون

رفیق پسر داشته با نصف پسرا رفته بیرون

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

یا خدااااا 

خودت بودی چه حالی داشتی 

وای دیوونه اش کردی که دختر

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

تو هنوز به ثبات رفتار و احساس نرسیدی، تو رابطه با هیچکس نرو 

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

باید باهاش حرف بزنی ولی فکر نکنم با چیزایی که گفتی برگرده چون پسرا هم عین ما دخترا با دروغ یا هرکاری اعتمادشون از بین میره اینکه از جد ابادش امار میگرفتی هم کار درستی نبوده بچه بازیه

عزیرم من دوستامو فرستادم جلوش که امتحانش کنن وببینم متعهده یا نه که متعهد بود

خب دگ کارت اصلا منطقی نبود.

کلا امتحان کردم زیادی غلطه

کاش تعهدشو ی جور دگ میسنجیدی زن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○