2777
2789
تروخدا برام دعا کنین طاقتم داره تموم میشه نمیدونم به چه دری بزنم جواب بگیرم

استرست کم کن عزیزم اصلا بهش فکر نکن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم 🥹یه خورده از حجم استرس و نگرانیت کم کنی ب زودی زود ان شاء الله مامان میشی🤲🏻💚اللهم صل علی م ...

بخدا اصن صبور نیستم الان سردرد شدم خیلی حالم بده چند روزه همش گریه میکنم بیبی چکام منفی میشه

کاربری دست دو نفره ❤️😘

خواهر من خودم ۸ماه اقدامم چندماه پیشم سه روز عقب انداختم بی بی مثبت شد شبش پری شدم هرماه اونقدر پیگیر علائمم که اخرشم پری میشم دیگه ولش کردم واس همین تو این تاپیکا نمیام

اکیپ سوگلی های سایت#

یکی از دوستام شیش روز قبل موعد مثبت شد وقتی منفی شدم کلی ناامید شدم خیلی دلم شکسته بخدا این ماه طاقت ...

عزیزم میدونم سخته ولی تحمل کن بعد پریود بزن. من یک هفته قبل زدم ناامید شدم بعد پریود زدم مثبت شد

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
آره بذار حتما حداقل 7 روز بگذره . هورمون hcg باید به یه حد نرمال برسه تا نشون بده . مشکل خاصی هم داش ...

من تنبلی خیلی خفیف داشتم با اصلاح سبک و اووبوست و پیاده روی مشکلم حل شد پریودام منظم شد هورمونام متعادل هستن وزنمم کم بود از همون اول الانم نرمالم قد ۱۶۴ وزنم ۵۶

کاربری دست دو نفره ❤️😘

اهان پس اینجوریه تروخدا دعام کنین باردار باشم اگرم نیستم ماه بعد باردار شم حداقل

انشالله...  راستی شوهرت ازمایش داده؟؟ خیلی مهم ازمایش بده 

ورزش کن قند مصنوعی تا جایی ک نیتونی قطع کن میوه و سبزیجات زیاد بخور ک کیفیت تخمک ت بالا بره.  قرص ویتانین ای و کیوتن برا کیفیت تخمک عالیه...  ویتامین دی هم حتما چک کن اگ کم قرص بخور کمک میکنه برا باردلر شدن

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
سه روز بعد پریود مثبت شدی ؟؟ علائمت چی بود عزیزم

تمام علائم پریود رو داشتم فقط پریود نشدم.

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

چون من الان ۲۰ سالمه نمیدونم اطلاعات ندارم در مورد این چیزا بقیه هم همه زیر ۱۸ سالن 🙂

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

بله درست. 12 و 16 روز از سیکل هات کم کن میشه تایم تخمک گذاری.. مثلا اگ سیکل هات 26 تا 35 روزه س. ا ...

بخدا همش میترسم و نگرانم که طبیعی باردار نشم مجبور شم برم دکتر و داروی شیمیایی و امپول مصرف کنم خیلی میترسم

کاربری دست دو نفره ❤️😘

بخدا همش میترسم و نگرانم که طبیعی باردار نشم مجبور شم برم دکتر و داروی شیمیایی و امپول مصرف کنم خیلی ...

الکی میترسی ، انشالله این ماه باردار باشی. چند روز دیگه موعدته؟

من مامام عزیزم.خب بی بی چک زود زدی خب معلومه منفی میشعسه چار روز بعد عقب افتادنت بزن

خدا خیرت بده عزیزم من چندتا سوال ازت بپرسم اگر اشکالی نداره 

من تنبلی تخمدان خفیف داشتم قد ۱۶۴ وزن ۵۶ یعنی کاملا نرمالم بعد اینکه فهمیدم اصلاح سبک کردم پیاده روی و اوابوست الان پریودام منظم هستن هورمونها هم منظم هستن 

هشت ماهه اقدامم نشدم البته بگم استرس هم داشتم ، چه دارویی برای استرس بخورم ؟؟  یا برم دکتر درمان شیمیایی رو شروع کنم ؟؟ 

این ماه از ۱۳ ، ۱۴ سیکل من سینه هام در حد مرگ حساس شده بودن 

کم کم درد دل و کمرم اضافه شد که از دیشب خیلی شدید تر شده زیر شکمم میگیره منقبض میشه اما بیبی هام منفی هستن 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

خواهر من خودم ۸ماه اقدامم چندماه پیشم سه روز عقب انداختم بی بی مثبت شد شبش پری شدم هرماه اونقدر پیگی ...

بیبی بعد چند دقیقه مثبت شد ؟؟ وای به خدا درکت میکنم هیچ عذابی بالاتر از بلاتکلیفی نیست هر روزش اندازه یکسال میگذره

کاربری دست دو نفره ❤️😘