2777
2789
بله من روی بارداری دخترم تا 3 روز بعد تاخیر منفی بود پلی من علامت پریودی داشتم ولی پریود نمیشدم. بعد ...

یعنی تا قبل پریود اقدام کنم ؟؟  یعنی ممکنه تخمک گذاری دیر باشه درسته ؟

کاربری دست دو نفره ❤️😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

ممکنه بدنتون داره کم کم آماده بارداری میشه امکان داره این ماه پری بشین ولی تغییر علائم جلو و عقب شدن معمولا نشانه آماده شدن رحم است و اگه این بار پری بشی ماه بعد احتمال بارداری دارین 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دلیلش چیه من یکی از دوستام ماه قبل شیش روز قبل موعدش مثبت شد من همش میترسم منفی باشم اینماه خیلی امی ...

ببین ربطی ب سیکل نداره  بستگی ب تخمک ک ازاد میشه داره من بارداری اولم تخمک روز 18 ازاد شد بی بی چکم روز 33 سیکل مثبت شد

. بارداری دومم روز 12 ازاد شد و بی بی چک 26 سیکل مثبت شد ب تایم تخمک گذاری ربط داره.  دلیل نمیشه همه یه تایم خاصبی بی بی شون مثبت بشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
اگه پریود نشدی بعد موعدت بی بی چک بذار علائم اولین ماه بارداری با علائم پریود یکیه پس نمیشه گف باردا ...

همش زیر شکمم منقبض میشه خدایا باردار باشم 😞

کاربری دست دو نفره ❤️😘

قربون مهربونیت برم من تروخدا دعام کنین بخدا چند روزه حال روحیم خیلی بده همش گریه میکنم همس میگم اگر ...

عزیزم 🥹

یه خورده از حجم استرس و نگرانیت کم کنی ب زودی زود ان شاء الله مامان میشی🤲🏻💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻 🤍 🥹 

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
الان‌فقط‌یه‌دروغ‌بگو‌یه‌موضوع‌جنجالی همه‌میریزن‌تو‌تاپیکت این‌نشون‌میده‌اکثرا‌بچه‌اینجاستواقعا‌نمیدو ...

دقیقا بخدا یعنی دریغ از یه راهنمایی درست حسابی 

کلا کاربرای خوب انگشت شمارن 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

آره بذار حتما حداقل 7 روز بگذره . هورمون hcg باید به یه حد نرمال برسه تا نشون بده . مشکل خاصی هم داشتی ؟ ژل روبال اصل مصرف کردی؟

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلامممکنه بدنتون داره کم کم آماده بارداری میشه امکان داره این ماه پری بشین ولی تغییر علائم جلو و عقب ...

تروخدا برام دعا کنین طاقتم داره تموم میشه نمیدونم به چه دری بزنم جواب بگیرم

کاربری دست دو نفره ❤️😘

یعنی تا قبل پریود اقدام کنم ؟؟ یعنی ممکنه تخمک گذاری دیر باشه درسته ؟

بله درست. 12 و 16 روز از سیکل هات کم کن میشه تایم تخمک گذاری..  مثلا اگ سیکل هات 26 تا  35 روزه س. از روز 11 تا 23 احتمال ازاد شدن تخمک هست...  قبلش معمولا ترشحات تخمک گذاری زیاد خودت باید متوجه ش شده باشی

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
ببین ربطی ب سیکل نداره بستگی ب تخمک ک ازاد میشه داره من بارداری اولم تخمک روز 18 ازاد شد بی بی چکم ...

اهان پس اینجوریه تروخدا دعام کنین باردار باشم اگرم نیستم ماه بعد باردار شم حداقل

کاربری دست دو نفره ❤️😘