2777
2789
بخدا اصن صبور نیستم الان سردرد شدم خیلی حالم بده چند روزه همش گریه میکنم بیبی چکام منفی میشه

من خودم آدم ب شدت استرسی و مضطربی ام

یه بار رفتم پیش مشاور، بهم گفت تو با این حجم از استرس هیچ وقت باردار نمیشی باید آی وی اف کنی 😑

هنوز عروسی نکردم ولی این حرفش خیلی برام سنگین بود و بیشتر استرسی شدم

الان هم دارم دارو مصرف میکنم و پیش روانکاو میرم برا برطرف کردن استرسم 

استرس و اضطراب برات سمه بیخیال طی کنی همه چیز درست میشه

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تنبلی خیلی خفیف داشتم با اصلاح سبک و اووبوست و پیاده روی مشکلم حل شد پریودام منظم شد هورمونام متع ...

پس حتما ژل رویال مصرف کن انشالله به زودی دامنت سبز بشه پیج دکتر هانی راد داره منم استفاده کردم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله... راستی شوهرت ازمایش داده؟؟ خیلی مهم ازمایش بده ورزش کن قند مصنوعی تا جایی ک نیتونی قطع کن ...

آزمایش قبل بارداری دادم همه چیزم نرمال بود 

شوهرمم کیفیت و تحرکش خوب بود اما تعداد اسپرمش کم بود دکتر گف زیاد مهم نیس و فقط ویتامین ای بهش داد که البته همونم نمیخوره 

یعنی عین بچه هاس باید التماسش کنی قرص بخوره اعصابم نمیکشه هی باهاش سر و کله بزنم 

روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم قند خونم نرمال هست و وزن و قدمم نرماله

کاربری دست دو نفره ❤️😘

من خودم آدم ب شدت استرسی و مضطربی امیه بار رفتم پیش مشاور، بهم گفت تو با این حجم از استرس هیچ وقت با ...

اوف من اسنترا میخوردم آلان بخاطر این اقدام نمیخورم خیلی عذاب دارم میکشم کاش این استرس لعنتی تموم میشد بخدا دلم برای بچه پر میکشه

کاربری دست دو نفره ❤️😘

پس حتما ژل رویال مصرف کن انشالله به زودی دامنت سبز بشه پیج دکتر هانی راد داره منم استفاده کردم

پیجش کجاس اینستاگرام؟؟ بعد چندماه اقدام باردار شدی عزیزم

کاربری دست دو نفره ❤️😘

بیبی بعد چند دقیقه مثبت شد ؟؟ وای به خدا درکت میکنم هیچ عذابی بالاتر از بلاتکلیفی نیست هر روزش انداز ...

ببین من یه دختر دارم همون دختر شبوروز میگه ابجی میخام قبل سه دیقه خط دوم افتاد خطشم واضح بود بعدش یهو شب سر درد شدید و کمر درد گرفتم درجا پری شدم دکتر رفتم بعد چند روز گفت احتمالا بچه بوده ولی تخمکت یه کمی ضعیفه نمیگیره تقریبا هرماه اینجوری میشم پریودامم کامل منظمه دکتر گفت اوابوست دوماه بخوری خوب میشی ولی نشدم این ماه زیر شکمم درد داشتم سمت چپش معده دردو حالت تهوع ولی پری شدم الان پریم تصمیم گرفتم بعد پری برم دکتر سنتی  دکترم گفت همه چیت خوبه مشکلی نداری واقعا از ته دل از خدای مهربون میخام باردار باشی استرسه این روزا واقعا عذاب اوره

اکیپ سوگلی های سایت#

اوف من اسنترا میخوردم آلان بخاطر این اقدام نمیخورم خیلی عذاب دارم میکشم کاش این استرس لعنتی تموم میش ...

بزن ب بیخیالی

ان شاء الله خیلی زود دامنت سبز بشه🤲🏻💚

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
سه روز دیگه

انشالله شش هفت  روز دیگه بزن بیبی.

عجله داری روز اول موعدت آز بده

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
ببین من یه دختر دارم همون دختر شبوروز میگه ابجی میخام قبل سه دیقه خط دوم افتاد خطشم واضح بود بعدش یه ...

من چندین ساله از خدای خودم دور بودم خودسر زندگی میکردم البته زندگی شیرینی نداشتم علی رغم اینکه چیزایی دارم که خیلیا حسرت داشتنش رو میکشن اما هیچ لذتی از زندگیم نبردم برخلاف کسایی که فقط وقتایی که مشکل دارن یاد خدا میوفتادن من حتی وقت مشکلاتمم یاد خدا نمیکردم ولی این بار از ته دلم بعد چندین سال ازش یچیزی خواستم 

گفتم من بندگی نکردم تو برام خدایی کن یبار به درگاه تو رو زدم دست خالی برم نگردون نگاه به بدی من نکن از کرم و لطف خودت ببخش بهم 

خیلی دلم میشکنه اگه حامله نباشم خیلییی زیاد

کاربری دست دو نفره ❤️😘

پیجش کجاس اینستاگرام؟؟ بعد چندماه اقدام باردار شدی عزیزم

همینو توی گوگل بزن من 1 سال اقدام میکردم الکی نیمشد هر دو همه چیمون عالی بود 2 ماه اینو مصرف کردم و واقعا هم ذهنمو از بارداری و عجله برای بارداری پاک کرده بودم. هر دومون استفاده کردیم و خداروشکر نتیجه داد

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چندین ساله از خدای خودم دور بودم خودسر زندگی میکردم البته زندگی شیرینی نداشتم علی رغم اینکه چیزای ...

اره اون لحظه خیلی بده خدا بزرگه حالا که بهش رو اوردی انشالله دامنتو سبز کنه پیگیر باش دنبال دوا درمون باش ولی اسارس نداشته باش سعی کن 

اکیپ سوگلی های سایت#