2777
2789
عنوان

ب نظرتون مشکل از منه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 20 پست
من هرچی نگاه میکنم تمام ادمهایی اطرافم اینطورین حالا با خودم میگم شاید مشکل از خودمه

میدونی ماها کی به آرامش میرسیم؟

وقتی سطح توقعاتمونو از ادمای اطراف بیاریم پایین 

میگم‌ ک نقش ادم خوبه را بزا کنار خودت باش خنثی 

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
شاید ته دلش ب تو و موقعیتتان ب شخصیتت یا به محبوبیتت حسادت میکرد هر ادمی حداقل یه ادم سمی تو زندگیش ...

اون خیلی از من زیباتره و خواستگارهایی بهتری هم همیشه نسبت ب من داشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واکنش نشون دادم ی هفته هم باهاش قهر بودم ولی سال دیگه هم تولدش شد نیومد شوهرمم سرکوفتشو بهم زد

نباید قهر کنید شما هم یه کاری رو براش نمیکردی ازت میپرسید چرا شما با لبخند میگفتی تو هم اینکارو کردی مگه بده

اگه بده پس کار تو هم بده 

میدونی ماها کی به آرامش میرسیم؟وقتی سطح توقعاتمونو از ادمای اطراف بیاریم پایین میگم‌ ک نقش ادم خوبه ...

الان باید وقتی خواستگاریش شد منم مثل خودش بشم یا وارد زندگی شد

اون خیلی از من زیباتره و خواستگارهایی بهتری هم همیشه نسبت ب من داشت

این فکر توئه نظر اون چیز دیگه ایه

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
الان باید وقتی خواستگاریش شد منم مثل خودش بشم یا وارد زندگی شد

ن خودت باش شان و شخصیت تو قطعا اینجور نیست ک تو عروسی خواهرت لباس بد بپوشی و ویترینتو خراب کنی پیش بقیه 

ولی زیادم دور و برش. نپلک مثلا برا خرید عروسی و عقد و فلان و بهمان