2777
2789
عنوان

ب نظرتون مشکل از منه

292 بازدید | 20 پست

رفتار ادمها اذارم میده حتی نزدیکترین افراد زندگیم مثلا خواهرم وقتی عروسی من بود  بهش گفتم لباس مجلسی بپوش گفت نمیپوشم ولی برای برادر دوستش اینقدر ذوق داره بپوشه یا همیشه من هواشو داشته م خودم شوهرم هر وقت پول قرض میخواست میدادیم براش تولد میگرفتیم ولی ی بار هم نیومد تولد دخترم بقیه افراد هم من هر محبتی میکنم انگار محبتم دیده نمیشه دستم نمک نداره کلا دلیلش چیه ب نظرتون من توقعم بالا هست از ادمها مثلا من مثل پروانه دور مادر شوهرم چرخیدم اخر هم عروس بده من شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل شمام زمونه عوض شده متاسفاته کسی که محبتی ب بقیه نداره بیشتزموردتوجه قرارمیگییره یا دلسوزی نکنه بیشتر بهش احترام میذارن منم چوب مهربونیمو میخورم همیشه درصورتیکه باید فقط خودمو بچه وهمسرمو تواولویت قراربدم 

دقیقاً محبت بیجا آدما رو هار می کنه سلیطه باش من آخرِ این راهیم که تو ،،تو اولشی ،خوب نباش همیشه بد باش قدر بد رو می دونن به خوب می گن وظیفشه، یا عقلش نمی رسه ولی به بد میگن کنار بیایید باهاش اینم اینجوریه دیگه 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

بکش بیرون از ادم خوبه بودن والا بابا چرا همیشه تو خوب باشی یه بارم بزا با بقیه این نقشو بازی کنن خنثی رفتار کن

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

یه مدت بی خیالی رد کن و کسیو تحویل نگیر

اگر سراغتو گرفتن یعنی شما حساس شدی اگر نیومدن اطرافیانت مخصوصا خواهرت نون به نرخ روز خورن

خواهر منم از اوناست که تمام عمر از من پول قرض میخواد همیشه هم بهش دادم اما خودش یکبار هم حمایت مالیم نکرده حتی یکبار

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بکش بیرون از ادم خوبه بودن والا بابا چرا همیشه تو خوب باشی یه بارم بزا با بقیه این نقشو بازی کنن خنث ...

وقتی جلسه خواستگاریم بود میگفتم کمکم کن اصلا ذوقی برام نداشت هیچ کمکی مثل ی میوه شستن هم نمیکرد میگفت ب من چی مگه خواستکاری منه مگه نامزدی منه وقتی بچم ب دنیا اومد حتی ی بار نیومد دیدن خواهرش با اینکه بچه اولم بود خیلی سختم بود تنها بودم حالا خودش ی خواستگار خوب داره منم باید تلافی کنم تو دلم میگم ن خوب باش

ببین به خودت احترام نمیزاری چون وقتی خواهرت تولد بچت نیومده هیچ واکنشی نشون ندادی و وقتی واکنش نشون ندی یعنی زیادم برات مهم نیست

شما باید طوری رفتار میکردی که بفهمه ناراحت شدی

وقتی جلسه خواستگاریم بود میگفتم کمکم کن اصلا ذوقی برام نداشت هیچ کمکی مثل ی میوه شستن هم نمیکرد میگف ...

شاید ته دلش ب تو و موقعیتتان ب شخصیتت یا به محبوبیتت حسادت میکرد 

هر ادمی حداقل یه ادم سمی تو زندگیش هست ک باید فاصله بگیره ازش خواهرت جزء اون سمی هاست تو از دور خواهرش باش

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
شاید ته دلش ب تو و موقعیتتان ب شخصیتت یا به محبوبیتت حسادت میکرد هر ادمی حداقل یه ادم سمی تو زندگیش ...

من هرچی نگاه میکنم تمام ادمهایی اطرافم اینطورین حالا با خودم میگم شاید مشکل از خودمه 

ببین به خودت احترام نمیزاری چون وقتی خواهرت تولد بچت نیومده هیچ واکنشی نشون ندادی و وقتی واکنش نشون ...

واکنش نشون دادم ی هفته هم باهاش قهر بودم ولی سال دیگه هم تولدش شد نیومد شوهرمم سرکوفتشو بهم زد