2777
2789
عنوان

واقعا سحرو جادووجود داره

121 بازدید | 17 پست

نمیدونم باییدباورکنم یانه چه جوری اخه ؟چه نیروییه آخه؟اگه ۱درصدم وجودداشته باشه چطور باید برای یکی انقدربدبخوایم که دنبال این جیزابریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نظرم اینکه همونجوری دعا و قران یه نیرویی داره که آدمو آروم میکنه .... 

یه سری سر و جادوهایی هم هستن که ارامش ادم رو ازش میگیرن 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفا درخواست دوستی ندهید

حالا یوتیوب یه آقای جن گیره که فیلمبردار و اینا دارن بعد یه دستگاهی دارن با جنه حرف میزنن و صداش میاد به یکیش گفت چی میخوای از این خانمه جنه گفت بچه یعنی مثل چی میترسم میرم پیجش 

پیرو حرفم این دعانویسا دعای موکل دار مینویسن یعنی جنی دارن که بهش دستور میدن برو فلانی زاده فلانی پی ...

ببین کسی که اینکاذوانجام نیده برای کسی بد یامنفی میخواد گناه نیست؟

میگن روی کسی که نماز می خونه مرتب، اثر نداره.بله وجود داره توی قرآن هم هست. ایه ۱۰۱ یا ۱۰۲ بقره. میگ ...

ببین کسی که برا کسی انقدربدبخواد براش دعا بگیره گناه نیست

من توخونمون یه شرت زنونه البته مشخص بود استفاده شدست خیلی فکرم درگیره نمیدونم چیکارکنم شوهرمم کلی عصبانیه ببین توکشوی لباس شوهرم پیداکردم عجیب نیست؟؟ببین فکرای منفی نکنین مطمعنم ازشوهرم وزندگیم

ببین کسی که برا کسی انقدربدبخواد براش دعا بگیره گناه نیست

گناه کبیره ست هم گسی که پیش اونجور آدمها میره و طلسم و دعا می گیره برای کسی، هم اونی که این کار رو انجام میده با شیطان در ارتباطه