2777
2789
عنوان

⌛برگردین به روز عروسی چه کاریو انجام نمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 91 پست
دکمه کت شلوار دامادو چک کن شوهرم بخاطر دکمش ی ساعت دیر اومد دنبالم 😂

وای 😂😂

شبی که همسرم اومد خاستگاری اولین باری بود که همو میدیدیم رفتیم باهم صحبت کنیم

دکمه پیرهنش بازشده بود زیرپیرهنم نداشت

خیلییی لحظه ای سمییی بوددد منم که نمیتونم جلو خندمو بگیرم خودمو با درو دیوار سرگرم کردم دکمشو ببنده اخرم نفهمید تا خودم بهش گفتم😂😂😂😂

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد دوسال حامله شدم اوایل بچه نمیخواستمبعدش اقدام کردم و باردار شدم بدترین بارداری و زایمان رو ...

طبیعی بود یا سزارین

استرسم ازهمین الان سر این موضوع ها شروع شده

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍
انقدر نمیخندیدم 😒😒😒انگار دلقک سیرکم همه رو هم میخندونم اصلا سرسنگین نبودم

واقعاااا 😂

خود دار باشم پس چون بهههه شدت انرژی زیاد و بالای دارم

عروسی نمیگیرمبا پولش خونه میخرم.کااااش

ماهم خونه نداریم 

ولی خونه ای که گرفتیم ماله اشناست میدونیم قراره چند سال زیر باشیم هدف اولمون خونه خریدنه 

ولی وامو خرج جهیزیه و رهن خونه کردیم

طبیعی

خیلی اذیت شدی پس

واقعاااا 😂خود دار باشم پس چون بهههه شدت انرژی زیاد و بالای دارم

اره پس مثل خودمی ببین حالا تو عروسی هیچ اتفاق خنده دار و سوتی از زیر چشمم در نمیرفت و هی میخندیدم ابجیم بهم میگفت انقدر مثل انتن سرت نچرخه زشته

میشه برای مشکل مالیم برام دعا کنید حل شه دوساله تو منجلاب گیر کردیم دیگه از همه جا بریدم من کسی رو جز خدا و شما ندارم لطفا😞🙏🏻 🥲

ماهم خونه نداریم ولی خونه ای که گرفتیم ماله اشناست میدونیم قراره چند سال زیر باشیم هدف اولمون خونه خ ...

وام الان چقدره؟

میشه برای مشکل مالیم برام دعا کنید حل شه دوساله تو منجلاب گیر کردیم دیگه از همه جا بریدم من کسی رو جز خدا و شما ندارم لطفا😞🙏🏻 🥲

تمرین رقصمو نگه نمی‌دارم لحظه آخر ک استرس بگیرم😁😁😁بقیشم فقط برو برقص و خوش بگذرون

نه رقصمون که اوکی شده کلا انشالله همه فیلماشو تیکه تیکه میزارم همینجااا

وام الان چقدره؟

من۳۵۰

همسرم۳۰۰

اره پس مثل خودمی ببین حالا تو عروسی هیچ اتفاق خنده دار و سوتی از زیر چشمم در نمیرفت و هی میخندیدم اب ...

😂😂😂

الان من خانواده همسر انتظار دارن سر سنگین بشینم فک کنم غیر ممکنه

اهااا پس خوراکی که باید ببری طلا که کلا نمیندازم من

اره حتما ببر گشنت میشه

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂