2777
2789
عنوان

⌛برگردین به روز عروسی چه کاریو انجام نمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 91 پست
به نظر من اینکه عروس و دوماد غذا میخورن و فیلمبردار ازشون فیلم میگیره خیلی مسخرست...من که انجام نداد ...

نه  فیلمبردارمون دختر عمومه خیلی خیلی حساسه کلا ازاین مرحله و شام خوردنو اینت فیلم نمیگیره

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرم رقص یاد میدادم

من که پروژه سه ماهمه این کار 😂

ولی کودک درونش خیلی فعاله نمیمونن یادبگیره

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍
من که فعلا به این مرتبه جاری نائل نشدمولی فک میکنم قراره به شدت ادم حسودی بشم:/چون رابطم با برادرشوه ...

نه سعی کن نشی رابطه تو با خانواده همسرت خوب نگه دار من ۱۱ ساله ازدواج کردم تجربه م میگی هرچی رفتارت با بقیه محترمانه تر مهربون تر باشه اعصاب خوردی خودت کمتره

والا😂😂

منم که خنثی کردی نسبت به این حس😂😂

نه سعی کن نشی رابطه تو با خانواده همسرت خوب نگه دار من ۱۱ ساله ازدواج کردم تجربه م میگی هرچی رفتارت ...

میدونی اشنایم ما با خانواده همسرم خیلی خانواده خوب و محترمین ولی خب بازم اختلاف نظرهای داریم که انشالله درست میشه

اره بهتره رابطمو باهاش درحد خودش حفظ کنم

واقعیت😔🤣دوسش دارم درحد برادرم 🤷🏻‍♀️

:/

من که کلا خیلی بچه دوس دارم هم من هم همسرم

تو فکرمونه کلا دوسه ماه بیشتر نمونیم

هیچ حسی😐🤣

اولاشه 

بذار دو سه ماهش بشه خیلی حس خاصی برات شکل میگیره

چها ماهش بشه شیرین کاری کنه ک دیگه جونت در میره 

من خودم از شدت خستگی و بیخوابی نتونستم لذت ببرم اولاش اما الان چون خواب شب داره خیلی بهترم 

البته شیر خودمو میدم و این خیلی انرژی ادمو‌میگیره 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
شب قبلش بدون استرس خوب میخوابم چون من روز عروسی خیلییییی خسته شدم شبش خوب نخوابیده بودم

وای ماهم حنابندونو داریم مهمونامونم  ماشالاه زیادن 

مطمعنم قراره روز سختیو داشته باشم 

:/من که کلا خیلی بچه دوس دارم هم من هم همسرمتو فکرمونه کلا دوسه ماه بیشتر نمونیم

من بعد دوسال حامله شدم  اوایل بچه نمیخواستم

بعدش اقدام کردم و باردار شدم بدترین بارداری  و زایمان رو داشتم 🥲ولی واقعا شیرینه بغل کردنش بو کردنش 

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت