2777
2789
عنوان

⌛برگردین به روز عروسی چه کاریو انجام نمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 91 پست
اره حتما ببر گشنت میشه

حتما میبرم مرسی❤️

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍
از چه لحاظ؟میشه بیشتر راهنمای کنین؟

د.یجی رو خوده تالار معرفی کرد براهمین خیلی داغون بود همه اهنگا قدیمی زاخار و تکراری بهشم میگفتی عوض کن میگفت اهنگ ندارم 

باوجود اینکه هزینش با بیرون فرق نداش

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی عروسیت طلا نمیندازی؟

نه کلا فقط گوشواره اونم سفیده 

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍
ماهی چند باید قسط بدید؟

نمیدونم 

فک کنم سه  یا سه و پونصد

😐من خونه گرفتم مادرشوهر بی عقلم میگه بفروش عروسی بگیر

وا 😐

به اون چه ربطی داره بگو صلاح دیدمون این بوده توضیح بیشتری نده

بعدم بگو اگه خیلی عروسی دوس دارین خودتون یکی بگیرین برامون ولا ک نمیگیرن

د.یجی رو خوده تالار معرفی کرد براهمین خیلی داغون بود همه اهنگا قدیمی زاخار و تکراری بهشم میگفتی عوض ...

ای بابا نه خدارو شکر من خودم گرفتم از بیزون

لنز عسلی میزاشتم عوض یخی.   خاک تو‌گور ارایشگرم

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
لنز عسلی میزاشتم عوض یخی. خاک تو‌گور ارایشگرم

ای بابا این چیزا خیلی مهمه واقعا

ای بابا این چیزا خیلی مهمه واقعا

بقیه چیزا اوکی بود

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
بقیه چیزا اوکی بود

خدارو شکر 

خز ترین کار ممکنه

مخصوصا اون موقع که نوشابه دهن هم میزاشتن  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...