2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
ببین کونی تو رشته عن شناسی هم نمیاری چه برسه به حقوق د آخه پلشت تو رو چه به حقوق تو فوقش بری ظرف بشو ...

اسکول خانم بشین تا وکیل بشی اخه داری گوه مفت میخوری منشی مطب دندون پزشک من که دستیارشم بود حقوق دولتی خونده بود رشته های انسانی عن ما تجربیام نمیشه تاریخ و گوز شناسی و هزار عن دیگه

ولشون کن زیست و آزمایشگاه و زمین شناسی شمارو ببینن هنگ میکنن

😂😂😂من کسی بودم که همه میگفتن برو تجربی ولی نرفتم چرا چون علاقه نداشتم دوست داشتم وقتم رو برای رشته ای بزارم که دوست دارم رفتم انسانی شما هم بیاید فلسفه و منطق ماررو بخونید کلا از ماتریکس خارج میشید 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیمی🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببین من سال ۹۵ فارغ شدم تجربی شیمی ما دو برابر شما بودن الان دارم نگاه میکنم نصف مطا ...

از رشته ریاضی هم خیلی چیزا کم شده این جوری پیش بره نوه هامون فقط جلد کتاب دارن😂😂😂

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹
ولشون کن زیست و آزمایشگاه و زمین شناسی شمارو ببینن هنگ میکنن

شما چرا از صفحه اولا داشتی ب اسی میگفتی حسود الان داری طرفداری میکنی 🤷‍♀️چی شد یهو ؟؟

بعدم من تجربه دوتا شو داشتم اومدم انسانی بخونم ی زمانی بعد چون علاقه نداشتم برگشتم رشته خودم تجربی 

ولی واقعا انسانی اصلا و ابدا آسون نبوده رشتش 

مخصوصا عربی و فلسفه و منطق 

ببین بستگی ب استعداد آدم داره فقط 

من زیست و شیمی و زمین رو عالی زده بودم زمان خودم 

این چیا کلاس گذاشتن نداره عزیزم 🙂

😂😂😂من کسی بودم که همه میگفتن برو تجربی ولی نرفتم چرا چون علاقه نداشتم دوست داشتم وقتم رو برای رشت ...

اصلا اوردی تجربی رو عزیززززززززز  همون تجربی اوردنم وجود میخاسته بگو مخم نمیکشیدههههه 

اسکول خانم بشین تا وکیل بشی اخه داری گوه مفت میخوری منشی مطب دندون پزشک من که دستیارشم بود حقوق دولت ...

خب عن خانمم چی شد چی قبول شدی 😃😃😃 هیچی نیاوردی مهم اینه الان هم اومدی عقده ها تو خالی کنی پلشت خان قول میدم تا آخر عمر آرزو پزشکی رو دلت میمونه 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

استارتر به جدت قسمت میدم درخواست دوستی منو قبول کن فقط یه پیام میدم فقط یدونه

اصلاا معلوم نیست کاربری دومشی اصلا هاااااااااا

جوجه ما فسیل شدیم تو سایت این چرت و پرتارووب کسایی بگو که از نینی سایت هیچی نمیدونن😂😂😂😂

من پنج ساله اینجام دوستامم از پارسال هستن

اره نفرینت کرده میترسی ازش 

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
خب عن خانمم چی شد چی قبول شدی 😃😃😃 هیچی نیاوردی مهم اینه الان هم اومدی عقده ها تو خالی کنی پلشت خا ...

من عنمم نیومد اون رشته هایی که تو ارزوشونو داشتی بچه سال اسکول نزدم حتی پیراپزشکی رو نزدم چه برسه رشته های عنسانی رو 

اصلا اوردی تجربی رو عزیززززززززز همون تجربی اوردنم وجود میخاسته بگو مخم نمیکشیدههههه

بخدا که تجربی آوردم حتی نمونه هم قبول شدم نرفتم دارم قسم میخورم 😃😃😃چون علاقه نداشتم ک ص خ ل

بخدااا زمان ما کلی فرمول درس واکنش بود الان نصف

اره قدیمم واقعا سخت بوده من کتاب گسسته رو دیدم برگام ریخت هر چند الانشم سخته🙃

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹
2810