دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همون حقوقی که ارزوی توعه رو من میزدم سر ضرب میاوردم منتها رشته های انسانی رو عنمم نمیاد چون اسکلید ی ...
ببین کونی تو رشته عن شناسی هم نمیاری چه برسه به حقوق د آخه پلشت تو رو چه به حقوق تو فوقش بری ظرف بشوری 🤣🤣 پزشکی هم که نیاوردی فعلا کسی که داره میسوزع تو هستی پس بسیک کسشعر نگوو اشغال گیاه شناسی هم واسه تو زیاده احمق
آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
شما برو 4سال دیگه به حرفم میرسی وقتی که دنبال کار بودی الان حسابداری یه شغل با لول پایینه 4سال بخونی ...
تو اگه میخاستی پزشکی قبول شی الان اینجا نبودی بعدم همه حرفات با مسخره کردن بقیس .. اول قبول شو بعد بیا بگو تنها کاری که دارن منشی دکترن... چیزی که زیاده پزشک بیسواد خانوم فخر فروشی نداره پزشکی
نی نی یار عزیز اینا وجودشون تو دنیای بیرون سم که هست
حداقل از اینا جمعشون کنید🙏
قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂 الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.