2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
بخدا یعنی منی که اصلا اهل توهین نیستم هم الان مجبور شدم توهین کنم خدا ازش نگذره 😃💔

بیبی 😃 این واسه ذوق و هیجان برای شرایط الان😀 این مناسبه

ببخشیدا نتونستم نگم😂😂

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خوندن داره خوندن زیاااااااد پسر داییم کچل شد تا ازمون وکالت قبول شد الان چه بیا برویی دارهه ...

وکالت نا امن شده ببین روزی چندتا وکیل رو میکشن

خیلی ازمون وکالت سخته خیلییییییییی

بیبی 😃 این واسه ذوق و هیجان برای شرایط الان😀 این مناسبهببخشیدا نتونستم نگم😂😂

من روزانه الزهرا ارشد حسابداری میخونم هیچی نیست فقط تلاش کن و بخون 

بفرما ایشون تازه تو یکیاز بهترین دانشگاها داره میخونه میگه هیچی نیست 

من روزانه الزهرا ارشد حسابداری میخونم هیچی نیست فقط تلاش کن و بخون بفرما ایشون تازه تو یکیاز بهترین ...

اشتباه ریپ زدی

همون حقوقی که ارزوی توعه رو من میزدم سر ضرب میاوردم منتها رشته های انسانی رو عنمم نمیاد چون اسکلید ی ...

ببین کونی تو رشته عن شناسی هم نمیاری چه برسه به حقوق د آخه پلشت تو رو چه به حقوق تو فوقش بری ظرف بشوری 🤣🤣 پزشکی هم که نیاوردی فعلا کسی که داره میسوزع تو هستی پس بسیک کسشعر نگوو اشغال گیاه شناسی هم واسه تو زیاده احمق 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

شما برو 4سال دیگه به حرفم میرسی وقتی که دنبال کار بودی الان حسابداری یه شغل با لول پایینه 4سال بخونی ...

تو اگه میخاستی پزشکی قبول شی الان اینجا نبودی بعدم همه حرفات با مسخره کردن بقیس .. اول قبول شو بعد بیا بگو تنها کاری که دارن منشی دکترن... چیزی که زیاده پزشک بیسواد خانوم فخر فروشی نداره پزشکی 

بیبی 😃 این واسه ذوق و هیجان برای شرایط الان😀 این مناسبهببخشیدا نتونستم نگم😂😂

😃😃🤣

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

همون حقوقی که ارزوی توعه رو من میزدم سر ضرب میاوردم منتها رشته های انسانی رو عنمم نمیاد چون اسکلید ی ...

شیمی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببین من سال ۹۵ فارغ شدم تجربی 

شیمی ما دو برابر شما بودن 

الان دارم نگاه میکنم نصف مطالب حذف شده 

ریاضی هم همینطور 

فیزیک هم حذف و ادغام کردن 

هعی

نه اون خانم زده من کپی کردم ببین میگه الزهرا میخونه الزهرا خیلی دانشگاه خوبیه تازه

من داشتم ایموجی مناسب توضیح میدادم😂😂

درضمن رشته خوب تو دانشگاه خوب اصلا راحت نیست حسابداری هم رشته خوبیه

اره تو راست میگی دبیرستان که بودیم هرچی اسکول مسکول کلاسمون بو جمع کردن رفتن انسانی ته ارزوشونم یا ح ...

@niniyar_2    

@niniyar_3    

نی نی یار عزیز اینا وجودشون تو دنیای بیرون سم که هست 

حداقل از اینا جمعشون کنید🙏

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
2810