2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
این آرزو را نمیبینی به لطف خدا

سنگ دل نباش هرکسی یه ارزویی داره اگه نمیتونی دعاش کنی نا امیدشم نکن 🥲

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این خانم مثل اینکه دلش میخاد واگذارش کنم به مادر بزرگای ساداتم چون واقعا داره قلبما میشکونه اونم بی ...

ولشون کن اینا رو

حرفاشون بوی عقده میده

منی که حسابداری خوندم انقدر تعصب ندارم رو این رشته

آدم متعصب، کوره. نقطه ضعفاش رو نمیبینه

اگر قبول کنه شاگرد حسابدار بشه منم ساکت میشم

چرا قبول کنه چیزیه دیگه رو میخواد ، وگرنه همین الانم میتونه بره حسابداری بخونه

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

حسابداری رو با دیپلمم میگیرن فقط این داره 4 سال خودشو الاف میکنه بزن دیوار همه رو زده با دیپلم فخر فروشی نداره منشیه دیگه 4سال درس میخونه منشی بشه 

اشکال نداره من علویم اه و نفرین منو نمیگیره

علویم یعنی چی؟

ولی واقعا خودتو بزار جای من اجی ادم دل میگیره :))))))))

دلت نگیره من خودم دانشجو پزشکیم...سال دو قبول شدم اگر بخوای رایگان هم کمکت می کنم درخواست دوستی بدی خواستی سوال بپرس جواب میدم عزیزم

فخر نفروخته نظرشو گفته

ب نظرم منم سنت بالاست

هرکی ی نظری داره

منم باشم ب دوستم میگم نمون پشت عمرت تلف شه

چه ربطی داره اگه پزشکی میخوای اصلا سایت نبا

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

بیخیال ادم ها هرمدام یک علاقه خاص دارن و همه رپی علاقشون تعصب دارن مثلا من رشتم حقوقه فکر میکنم رشتم خیلی سختته اونی که پزشکی میخونه فکر میکنه رشتش خیلی سخته و حسابدار هم همین فکر را میکنه اما بهتره که به رشته های دیگه توهین نکنیم 

2810