2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست
به من چه که مامان بابات چقدت خرجت کردن😐ادم از چیزی غنی باشه باهاش فخر نمیفروشه ادما اندازه ی کمبودش ...

ادمای هیچی ندیده هم تا پیام یکی و میبینن فک میکنن طرف پز میده 😅شما برو سرویس چوب و تی وی هم بگیر برا داماد ب من چ 😂انشالا ک اینقدر خدا برات بچینه ک این چیزارو بر فرض پز دادن نذاری چون ادمایی ک کمبود دارن همیشه میان و جبهع میگیرن ک تو پز میدی تو فلانی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادمای هیچی ندیده هم تا پیام یکی و میبینن فک میکنن طرف پز میده 😅شما برو سرویس چوب و تی وی هم بگیر بر ...

هیچی ندیده باشمم عقده هایی مث تورو زیاد دیدم ریپ نزن که دیگه وقتمو هدر نمیدم😁♥️

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

مادر همسرت اهل دخالت جلو شو از الان نگیری بعدا حتی واسه مدل موهات هم نظر میده یعنی چی اون یکی عروس دوتا فرش گرفته تو هم اگه شوهر خواهر داری بگو دوماد ماهم 3.4 تیکه وسایل بزرگ گرفته متاسفانه همسرت هم مشخص اجازه دخالت میده از الان 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
خب دقیقا همینه خونواده منم ندارن ۵۰ میلیون پول دو تا قالی ۱۵ متری بدن ۱۰ تومن بابت گلیم بدنبعد ایشون ...

اصلا جهیزیه بعهده خانواده دختر نیست، چرا انقدر بخودتون فشار میارید؟ اگر دارید لطف میکنید و چیزی میگیرید هرچی در توانتونه بگیرید کاری هم به حرفهای بقیه نداشته باشید، والسلام

والا منکه همه جهیزیمو مامانم خرید شوهرم فقط ی تلویزیون و سرویس چوب کامل بعد موقعی که داشتم جهاز میخر ...

دقیقا داری پز چیو میدب:)

سرویس چوب خودش ده برابر قیمت ی فرش کخ قراره خانواده این خانم بخره

ب اسم نیست که بگی ی سرویس چوب 

سرویس چوب یک سوم جهيزيه ست

عزیزم چرا هی تکرار میکنی که مجبوری؟

ایه قران نازل شده؟

دوتا ۱۲ متری بخر نهایتا یکم فرش کوچیک‌تره ینی چی جور نیست؟ مادرت بره تو فشار که جور نبست؟

خب نباشه

دوتا ۱۲ متری بخر فرش اونارم بنداز تو اتاق 

کل جهزیه رو بردی پرو هم هستن تازه 

اینقد رو نده از الان لطفا

احتمالا سر مهریه زورشون گرفته میخوان جهیزیه ببری

مهریه من نصف خونه بود و ۱۴ سکه چیز عجیب تر از بقیه نبود 

تازه اولش چون خونه موجود نبود مهریه منو ۵ میلیارد قرار دادن  وقتی خونه گرفتن کل خونه ۳ و نیم ارزش ذاشت 

آره منم همینو میگم اونا میگن اون عروسمون دو تا فرش داشته تو هم باید داشته باشی پذیرایی ۳۰ متره یکی ه ...

واسه سی متر این همه فرش میخاین بخرین؟ من هالم ۴۲ متره، دوتا نه متری انداختم وسط دورشم چون کف‌موزاییک بود موکت کردم

وای اسی اشتباه نکن خونه خیلی زشت میشه کاش دوتا ۹ متری میگرفتی الان دیگه کل خونه رو عین مسجد فرش نمیک ...

دقیقا من هالم ۴۲ متره کفش موزاییکه کل کف رو موکت انداختم دوتا فرش نه متری وسط، اتاق خابمم شیش متری خریدم وسط انداختم 

بدم میاد خونه رو مث مسجد کلی قالی بچینی 

تازه فش وسط باشه دورش مبل میاد قشنگتره