2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست
آره منم همینو میگم اونا میگن اون عروسمون دو تا فرش داشته تو هم باید داشته باشی پذیرایی ۳۰ متره یکی ه ...

اسی سنت بالاعه؟

یا خواستگار نداری؟

چرا داری خودت و با این خانواده داغون درگیر میکنی؟

یعنی چی عروس ما دو تا فرش آورده بود؟

بهت قول میدم بعد عروسی هم این مقایسه ها ادامه داره ، که عروس من دو تا بچه اورد تو چرا نیاوردی

عروس من  این و آورد تو چرا نیاوردی و....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ولی جهیزیه ربط مستقیمی به قدرت خرید خانواده ات هم داره ما جهیزیه خوب می‌دیم خانواده من خونه هم ب ...

اونوقت حس نمیکنین خانواده پسر خیلی خوش به حالشون میشه؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
خب وقتی یه پست میزارید قشنگ فکر کنید

برو ببین بعدش چی ب اسی گفتم شماهم میخوای نظر بدی قبلش فکر کنید من نمیدونستم فقط فرش با داماده فک کردم چیزای دیگه هم باید بگیره گفتم برا ی تیکه فرش این کارو نکنین ک بعد حق و ب اسی دادم

کاری نداره، چرا انقد سخت میگیری. ۱۵ متری اونا رو بذار اتاق خواب. طبق برنامه خودت دو تا ۱۲ متری برای هال بگیر. خونه ات هم که میگی سرامیکه. چرا انقد اصرار داری واسه موکت. زشت میشه خوب. مثل کاری که اونا کردن، نیازی نیست بهشون خبر بدی. با خانوادت برو فرشاتو بخر بیار. 

برو ببین بعدش چی ب اسی گفتم شماهم میخوای نظر بدی قبلش فکر کنید من نمیدونستم فقط فرش با داماده فک کرد ...

خب این و تو همین پست قبلی به جای نوشتن (باشه ولم کنید و استیکر خنده) ، می نوشتی 

اونوقت حس نمیکنین خانواده پسر خیلی خوش به حالشون میشه؟

اره حس میکنیم ولی مردی پیدا نکردیم که مرد باشه و ارزش اینا داشته هیچ وقت هم نمیکنم خونه مال منه خودمون وضع مون خوبه میگیم طرف هم باید خونه ماشین خودش داشته باشه

خب این و تو همین پست قبلی به جای نوشتن (باشه ولم کنید و استیکر خنده) ، می نوشتی

چون حوصله ندارم برا همه بیام بنویسم و قانعتون کنم اصلا دلیلی نداره من اگر پستی گذاشتم یا صحبتی با اسی کردم همه بیان و من باید توجیه کنم 

بزار آب پاکی بریزم رو دستت خانم زبون داده خدا بهت واسه اینجا ها میگن موکت نیاز نیست توام بگو فرش دوتا نیاز نیست یدونه ۱۵ متری توام بخر و برو بیخود کرده هرکی حرف بزنه مگ هری گفتن تو باید عمل کنی اون عروس هرکار کرده به خودش مربوطه آدم محکم وایسه غلط میکنه کسی اینجوری نظر بده 

خرجی ک مامان و بابا من برا من کردن تو خوابتم نمیبینی 😂نامزدیم از عروسیم لاکچری تر بود بعدم من نمیدو ...

به من چه که مامان بابات چقدت خرجت کردن😐ادم از چیزی غنی باشه باهاش فخر نمیفروشه ادما اندازه ی کمبودشون پز میدن😁باشه گل.

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾