2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست
چرا دوتا فرش نمیندازین وسط خونه مگه باید همه جاش فرش باشه ؟پذیرایی تون چند متره مگه؟

آره منم همینو میگم 

اونا میگن اون عروسمون دو تا فرش داشته تو هم باید داشته باشی 

پذیرایی ۳۰ متره 

یکی هم اتاق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت به مادرم گفتم ۱۵ متری ما هم گرفتیم در حالیکه به شوهرم شب قبلش گفته بودم اگر ما باید دو تا ۱۵ متر ...

یعنی چی تو چیکار داری؟ مگه ایشون در جریان جزئیات وضعیت مالی خانواده شما هست که واسه خودش تصمیم میگیره اگه با خانواده شما مشورت کرده بودن یه چیزی و اینکه اگه به شما مربوط نمیشه پس باید میرفت به پدر و مادرتون میگفت که قراره ۱۵ متری بگیره نه شما چرا تو رو وسط انداخت؟

حالا خونه از خودشونه؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

آره منم همینو میگم اونا میگن اون عروسمون دو تا فرش داشته تو هم باید داشته باشی پذیرایی ۳۰ متره یکی ه ...

وای اسی اشتباه نکن خونه خیلی زشت میشه 

کاش دوتا ۹ متری میگرفتی الان دیگه کل خونه رو عین مسجد فرش نمیکنن که 

بعد چرا حرف  مادرشوهر برات مهمه پدر شما میخواد پول بده شما می‌خواهید بشینید ت. این خونه 

اگه به حرفش گوش دادی دیگه فاتحه زندگیت رو بخون تو هرچی میخواد دخالت کنه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یه چندبار اهمیت نده و همون ۱۲ متریو ببر که سری بعد اجازه ی دخالت ندن به خودشونو برای خودشون تصمیم نگیرن

اگر ۱۵متری ببری که دیگه اماده باش همیشه دخالت کنن و برات تصمیم بگیرن از الان که تو عقدید اجازه ی دخالت نده

اسی ببخشید ها اینو میگم شاید هم اشتباه بگم ولی خیلی رو دادی به شوهرت .یکم جذبه داشته باش بگو اصلا فرش نمیارم.اینطوری بعداً خیلی ازت سواری میگیرن.

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
ببین عزیزم همون طرح رو خودم پسند کرده بودم اما بابت ابعاد و اندازش قرار بود خونواده ها مشورت کنن ولی ...

اون خواسته خرید خودشو کرده باشه بقیش به خودش مربوطه شماهم به خودتون مربوطه چی میخرید، طرحم که مورد پسند شما بوده من نفهمیدم مشکل کجاست ولی اینکه شما میگید نصف نصف به نظرم نامعقول میاد اونجوریکه بیشتر حرف و حدیث پیش میاد

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
عزیزم همشون همینن ، فقط میخوان از خانواده دختر بدبخت بکنن ، خواهر من با یه خانواده گدا وصلت کرده بود ...

اره همشون همینن اما خدارو شکر من شوهرم خونه خریده بود برا همین زبونشون دراز بود ولی مامانم جوری برام جهاز خرید ک بعد از ۸سال هنوزم بورسه و شیک و گرون قیمت از موقع عروسیم تا حالا هیچی برا خونم نخریدم ب جز سینی دم دستی و ی دست استکان ک شکسته بود اما مادرشوهرش ی جهاز معمولی ب خواهر شوهرم داده بود می‌گفت چونکه داماد من نداره

چیکار کنم همش دارن میزنن توی سرم که اون عروسمون دوتا فرش داشته در حالیکه دو تا ۱۲ متر داشته ولی الان ...

دوتا ۱۲ متری بگیر ک از سرشون هم زیاده اصلا خانوادتو تو فشار ندار 

هرچی هم گفتن بگو همینه ک هست د اخه کلام خدا ک نیست حرف مادر شوهرت استغفرلله بیخسالش تعداد اندازه هرچی ک هست ب جیب خانواده نکاه کن 

مثلا نبری میخوام چیکار کنن غلط کردن 

ب حرفشون گوش نده هرچیزی. ک برنامت بوده بگیر 

من بودم دوتا ۱۲ متری میگرفتم اون بگی هم اجبار میکرذم شوهرم پس بده ۱۲ متری بگیبع 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

مادر شوهر دخالت میکنه 

نظر میده 

تصمیم میگیره 

ولی اونیکه باید این مسایل رو مدیریت کنه همسر شماست به شرطی که بالغ شده باشه و مفهوم زندگی مشترک رو درک کرده باشه  

مردا برای ازدواج،  بزرگ شدن ولی برای چنین تصمیماتی هنوز پسر کوچولوی حرف گوش کن مامانشون هستن 

من از حرف های شما این برداشت رو داشتم که خانواده همسرتون چقدر احساس زرنگ بودن میکنن و چقدر شما ساده هستید که از روز اول اینها رو ندید، اگرکوتاه بیایید این دخالت ها و سر خود بودن ها تا ابد ادامه داره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.