2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برگ وقتی سبز میفته یعنی ریشه خراب. یا اب زیاد دادی یا خاکت مناسب نیست. زه کشی خوبی نداره

گل و کامل از گلدان در بیار  ریشه های پوسیده جدا کن تو خاک دیگه ای بکار 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
برگ وقتی سبز میفته یعنی ریشه خراب. یا اب زیاد دادی یا خاکت مناسب نیست. زه کشی خوبی ندارهگل و کامل از ...

نمیشع خاکشو عوض نکنم. مثلا میشه یه مدت حالا آب بهش ندادم خودش درست بشه ؟؟

چکار کنم درست بشه

حتما حتما گلت و از گلدان خارج کن والا پوسیدگی کل ریشه ذو میگیره.  فعلا تو اب بزار. ولی بعدا خاک سبک ک زهکشی خپبی داشته باشه و اب راحت ازش خارج کنه بگیر و گل و بکار و بعد با قارچ کش اب بده

براگاش سمی هست اگه بچه دارید مراقب باشید ازش نخوره چون کشنده است اسم گل هم دیفن باخیا هست نور دوست د ...

من گذاشتمش تو راه پله خوب مادر شوهرم گفت ببرش خونه سرما بهش خورده الان گذاشتمش گوشه خونه 

نور بهش نمیخوره 

نمیشع خاکشو عوض نکنم. مثلا میشه یه مدت حالا آب بهش ندادم خودش درست بشه ؟؟

ریشه پوسیده باشه دیگه درست نمیشه  توی اب بزار بعد ظرف اب و توی گلدون بزار برا تزیینی. اینجوری هیچ وقت گلت خراب نمیشع. گل نگهداریش تو خاک سخت تر

من گذاشتمش تو راه پله خوب مادر شوهرم گفت ببرش خونه سرما بهش خورده الان گذاشتمش گوشه خونه نور بهش نمی ...

دیفن گیاه شدید نور لازم چون رگه های ابلق داره نور بهش نمیرسه ابی ک بهش میدی  تبخیر نمیشه تو خودش ذخیره میشه ریشه ب مرور پوسیده میشه. حتما جای پر نور بزار 

دیفن گیاه شدید نور لازم چون رگه های ابلق داره نور بهش نمیرسه ابی ک بهش میدی تبخیر نمیشه تو خودش ذخی ...

خوب من یه پنجره کلا داره خونم که مبل چیدم این ور اون ور بغل پنجرمم بخاری هس گل رو بزارم اونجا عیب داره گرمه بخاری مستقیم بهش میخوره ها