2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست
مادر شوهرمنم همینه با هیچکس مشورت نمیکنه فقط کاره خودشو میکنه میخواد حرف خرف خودش باشه فرش منم خودش ...

فرش رو پسند کرده بودیم بابت ابعادش تصمیم نگرفته بودیم و اینکه با هم بریم بگیریم الان من باید خودم تنها برم سهممو بگیرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رسما فرق میکنه سمت ما ۴ تا کالا بزرگ با پسره ،خانواده پسر هم اصلا حق دخالت ندارن که دختر چی ببره چی ...

نه من بابام یخچال و گاز و لباسشویی و ظرف شویی و همرو خودشون خریدن شوهرم فقط سرویس چوب خرید و تلویزیون بعد ی چیزی بگم پشمات بریزه 😂من ب مامانم گفتم چمدون ست دیگ نمیخوام چون مال خرید جهیزیه هستش و اوناهم باید میگرفتن اما نگرفتن منم گفتم ماهم نگیریم بعدم هم شوهرم چمدون مجردی داشت هم من بعد از عروسیمون میخواستیم بریم کیش بعد رفتیم خونه مادرشوهرم ک شوهرم چمدونشو برداره مادرشوهرش خندید و گفت اخی طفلک مامانت بهت چمدون نداده 😐مامان من سال ۹۵بود ک برام جهاز خرید ی دونه آپارتمان فروخت تا برام جهیزیه بخره از خونواده شوهر من عوضی تر نداریم خیالتون راحت 😂

حالا شوهرت چی گفت بهت؟

گفت به مادرم گفتم ۱۵ متری 

ما هم گرفتیم 

در حالیکه به شوهرم شب قبلش گفته بودم اگر ما باید دو تا ۱۵ متری بگیریم هزینه اش زیاده گفت تو چیکار به اینا داری خود خونواده ها میدونن 

ببین عزیزم همون طرح رو خودم پسند کرده بودم اما بابت ابعاد و اندازش قرار بود خونواده ها مشورت کنن ولی ...

از الان تو زندگیت داره دخالت میکنه😑

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
گفت به مادرم گفتم ۱۵ متری ما هم گرفتیم در حالیکه به شوهرم شب قبلش گفته بودم اگر ما باید دو تا ۱۵ متر ...

شوهرت از اینکه پدر و مادرت چیزی نمیگن سو استفاده میکنه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
نه من بابام یخچال و گاز و لباسشویی و ظرف شویی و همرو خودشون خریدن شوهرم فقط سرویس چوب خرید و تلویزیو ...

عزیزم همشون همینن ، فقط میخوان از خانواده دختر بدبخت بکنن ، خواهر من با یه خانواده گدا وصلت کرده بود که حتی یه سرویس ظرف جور نداشت مادر شوهرش ، موقع جهاز باز کردن میگفت فلانی چرخ خیاطی برده بود ، کوفت برده بود در صورتی که جهاز خواهر من و هیچکی تو فامیل نداشت بازم دهنشون برای حرف مفت باز بود الان من خودم مجردم نمیخوام جهاز ببرم بعدا تو پول پیش یا خرید خونه ترجیح میدم شریک بشم تا اینکه چهار تا وسیله بخرم که هم بابتش حرف بشنوم هم دو روز دیگه ارزش نداشته باشه

خب دقیقا همینه خونواده منم ندارن ۵۰ میلیون پول دو تا قالی ۱۵ متری بدن ۱۰ تومن بابت گلیم بدنبعد ایشون ...

چرا دوتا فرش نمیندازین وسط خونه 

مگه باید همه جاش فرش باشه ؟

پذیرایی تون چند متره مگه؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠