2777
2789

امروز با دوستم صحبت می کردم 

شوهر عمه ی همسرش فوت شده بوده و تقریبا جووون هم بوده

جوری که همه شوکه میشن از شنیدن این خبر

همسر دوستم با عمه اش خیلی صمیمی بوده

تو راه مراسم بودن که بهشون زنگ می زنن اگه اومدید اصلا گریه زاری نکنید. تازه اینجا فضا آروم شده

به نظر شما زشت نبوده؟؟

یکهو یادم افتاد ما هم اربعین روضه ی خونگی دعوت بودیم بعد صاحب مجلس گفته بود بیایید ولی گریه نکنید.

مد جدیده؟؟؟ دخالت صاحبخونه تو اشک ریختن یا اشک نریختن مهمون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم شاید اشک ریختن منظورش نبوده و شیون و زاری رو گفتن. یاد یه کاربری افتادم که بنده خدا دایی همسرش فوت کرده بود و اینم میگفت مادرشوهرم گفته ما رسم داریم باید جیغ بزنی و شیون کنی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
غلط کردنمنم عزیز از دست داذمهرکی میگه بیخود میکنهتا گریه نکنم اروم‌نمیشم

میگه تا رسیدیم عمه هه برادرزاده را دید و شروع کرد به گریه کردن شوهر دوستم هم گریه می کنه

بعد میگه سریع اومدن عمه هه را( که شوهر جووونش فوت شده) گرفتن بردن تو اتاق در را بستن

بسکه بعضیا فیلم بازی میکنن آخه…

اح یاد یکی از فامیلامون افتادم

مامانبزرگم مرده بود داشتیم گریه میکردیم میگفت نکتین بذارین مردم که اومدن!!!!

همچین جماعتی هستیم آخه….

تو روضه و مراسم مذهبی گفتن بیاین ولی گریه نکنین؟ وا یعنی چی چرا

فاز بعضی آدم ها را نمی فهمم 

دوستم که امروز این را گفت یادم افتاد من هم یک بار تلفنی فوت خواهر همکلاسیم  را تسلیت گفتم که یک دختر ۲۲ ساله بود و جووون هم بود یکهو همکلاسیم گفت ناراحت نباش عزیزم راحت شد مریض بود. و جالبه من اندوهگین بودم اون من را دلداری داد

کارهای دنیا بر عکسه

فاز بعضی آدم ها را نمی فهمم دوستم که امروز این را گفت یادم افتاد من هم یک بار تلفنی فوت خواهر همکلاس ...

این که دوره آخرالزمانه قبول دارم

ولی اینکه طرف مذهبی باشه مراسم و روضه بگیره بعد بگه اومدین گریه نکنین رو نمیدونم کجای دلم بزارم

بسکه بعضیا فیلم بازی میکنن آخه…اح یاد یکی از فامیلامون افتادممامانبزرگم مرده بود داشتیم گریه میکردیم ...

اگه همسر و بچه ها و اقوام درجه یک گریه نکنن مگه غریبه دیوونه است برای همچین آدمایی اشک بریزه

اون مدل شیون و زاری معمولا از سمت خانواده ی درجه ی  یک هست نه عروس برادر طرف که عضو جدید خانواده است

به او چه که بخواد گریه کنه 

اسمت دهنمو آب انداخت اسی 🥹

نظری نداری؟؟؟ من میگم خیلی زشته برای مهمونی که درجه یک خانواده هم نیست تکلیف تعیین کنن و بگن گریه نکن

دیگه عضو جدید  پر پرش دو قطره اشک بریزه

کسی برای فوت شوهر عمه ی همسر که جیغ  و داد نمی زنه

بعد تازه یک سال است عروس این خانواده شده