2777
2789

مادرشوهر من با ما ۴ ساعت فاصله داره ما ماهی دوبار میریم و هربار یکی دوروز میمونیم 

مادر شوهر من سلیقش خوب نیست هر چی می خواد بخره باید یکی همراهش باشه یه وسیله ای می خواست بخره من و شوهرم رفتیم باهاش خلاصه دو تا مدل رو انتخاب کردیم مادرشوهر من ازون آدماس که یچیزی انتخابم کنی اگر خوبم بشه هی غر میزنه و قبول نداره و می خواد ایراد بگیره خلاصه من حرفی نزدم شوهرم از من نظر خواست من گفتم این مدل هم بد نیست بین دوتا مدلی که انتخاب شده بود هی شوهرم اصرار میکرد که اینو بگیر من آروم به شوهرم گفتم تو کاری نداشته باش بین این دوتا بزار خودش انتخاب کنه خلاصه یکیو خرید و اورد خونه 

ببخشید طولانیه بقیشو پست بعدی میزارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

در هر صورت ما بعد نصب اون وسیله دیدیم و گفتیم خوبه مبارکه و اینا بعد هی میگفت آره پسرم انتخاب کرده منم چیزی نمیگفتم تا اینکه یکی از اقوام مشترک(منو شوهرم فامیلیم) اومدو دید گفت خوبه قشنگه و مبارکه و اینا بعد مادرشوهرم برگشت گفت اره پسرم انتخاب کرده با اینکه دلارام بهش گفت تو کاری نداشته باش منم بخاطر همین حرف همین که پسرم اول گفته بودو انتخاب کردم من چیزی نگفتم فقط نگاه کردم به شوهرم اونم گفت واسه اینکه تو هر چی میخری پشیمون میشی گفت بزار خودش انتخاب کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

من ناراحت شدم به شوهرم گفتم چه حرفی بود زد و اینا چون خونه مادرشوهرم بودیم نتونستم چیزی بگم 

شام خونه یکی از اقوام مشترک بودیم اون فامیلی که خونه مادرشوهرم بود به من گفت بیا زودتر بریم منم قبول کردم و رفتیم خلاصه نمی دونم شوهرم چیزی به مادرش گفت یا نه 

من رفتم و یه ساعت بعد مادرشوهرم و شوهرم اومدن من تو آشپزخونه بودم مادرشوهرمم اومد اصلا نگام نکرد منم توجه نکردم دو سه باری پیش اومد که حرف بزنم باهاش اصلا با من حرف نزد و کاری هم داشت غیر مستقیم میگفت مثلا میگفت فلانی به دلارام بگو فلان کارو کنه درصورتی که من همونجا بودم

خلاصه بهم بی محلی کرد و موقع برگشت پیش شوهرم خیلی طبیعی رفتار میکرد و باهام حرف میزد منم سنگین بودم قرار بود بعد مهمونی بدگردیم شهر خودمون تو ماشین که مادرشوهرم پیاده شد من به شوهرم گفتم با مامانت حرف میزدم جوابمو نمیداد شوهرم گفت نه حتما نشنیده گوشش سنگینه گفتم چطور من آروم گفتم تو کاری نداشته باش شنیده با اینکه ۳ متر فاصله داشته 

مادرشوهرم که دید ما تو ماشین داریم صحبت میکنیم یچیزیو بهونه کرد اومد در ماشینو باز کرد صحبتمونو قطع کرد ماهم پیاده شدیم و وسیله گذاشتیم تو ماشین وقت برگشت من فقط به مادرشوهرم دست دادم و ی خداحافظی خشک و خالی کردم و نشستم تو ماشین.شوهرم انگار خیلی حرصش گرفت گفتم کیفمو از صندوق بیار رفت کیفو آورد پرتاب کرد صندلی عقب و یه کم بعد اینکه راه افتادیم زنگ زد به مادرش کلی قربون صدقش رفت و ازش تشکر کرد

منم چیزی نگفتم کل راه اصلا حرف نزدیم یروز بعدشم حرف نزدیم الان قهریم ولی حرف میزنیم شوهرم اصلا باورنمیکنه مادرشوهرم پشت سر اینکارو میکنع یا دلش می خواد هر حرفی یا کاری میکنه من گذشت کنم چون مادرشه.هنوز حرفی نزدیم راجب این قضیه ولی دلم می خواد بهش بگم و شوهرم اینجوریه که اگه داد و بیداد کنم و بگم اصلا به حرفم گوش نمیده تازه طرف مادرشم میگیره چیکار کنم؟