2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست
دقیقا ادم از همین زورش میاد الان من باردارم همش مبگن بچه ماااا از خونه مااا بعد توقع دارن پدر من خرج ...

چون بیشعورن 😂الان من باردارم بابام همش میگه ببین پدرشوهرت چقدر تحویلت بگیره باباجان چون پسر داری ب بابام میگم پدر من تو این ۹ماه ی زنگ نزدن حالمو بپرسن بعد بخوان کاری بکنن همون کارای ک تو این ده سال کردن همون و میکنه آخه پدرشوهر من همش میزد تو سرم ک تو دختر اوردی من همش گریه میکردم می‌گفت ما دوست داریم پسر بیاری ک نسلمونو ادامه بده الان پسر باردارم میگم حتی ی زنگ نزدن بهم 😂😂😂

آفرین دقیقا یکی داره و خوب میده و هیچ فشاری بهش نمیاد یکی خیلی معمولی که هر دوتاش ارزشمنده و اصلا خا ...

چون نمیدونستم داماد قراره فقط فرش بگیره و خودم از خساست متنفرم سر همین خساستا از خانواده شوهرم هم بدم میاد هم نمیتونم باهاشون رفت و آمدی داشته باشم و از دلم نمیره گفتم ۲۰تومن تو دوره زمونه الان ارزشی نداره بخوای این کاراتو بکنی بعد ک گفت فقط فرش باید بگیره حق و ب اسی دادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون بیشعورن 😂الان من باردارم بابام همش میگه ببین پدرشوهرت چقدر تحویلت بگیره باباجان چون پسر داری ب ...

والا پدرت سادس 

بگو پدر من چی تو سرت میگذره ک فک میکنی از خانواده شوهر ابی برای عروس گرم میشه؟🤣

طلبکارمون نباشن کمک و تحویاشونم نخواستیم🤣

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
من خودم دیدم این وضعو نزدیک .اولاش طرف خیلی حساس شده بود سر هرچیزی بحث داشتن.حالا دیگه سر شده میگه ش ...

دقییییقا منم تو دوران عقد ک بودم خوراکم گریه بود که وای گیر و خانواده ای افتادم بعدش دیدم شوهرم خودش تلاش میکنه خدارو شکر دستش تو جیب خودشه و درآمد خوبی داره گفتم گور بابای اونا دیگ احترام ندارن پیش من اما دست خودم نیست گاهی اوغات یادم میاد 🤦😐

ایشالا که همیشه همسرت خوب بمونه و خونوادش تاثیر نداشته باشن

خوبم نمونه اینقد پدر من لطف و محبت کرده ک بتونم دهنشو ببندم خودشم خوب میدونه ک چیزی نمیگه 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
والا پدرت سادس بگو پدر من چی تو سرت میگذره ک فک میکنی از خانواده شوهر ابی برای عروس گرم میشه؟🤣طلبکا ...

اره بابام خیلی سادس بنده خدا فک کرده همه مثل خودش مهربونن آخه میبینه طرف ما عروس وقتی زایمان میکنه و میاد جلو پاش گوسفند میکشن بهش طلا میدن یا ی تیکه چیزی برای نوشون میخرن برا تو سیسمونی اینا هیچ‌کدومو نکردن و بابام دید من رنجیدم فک کرد چون بچم دختره اینا اینجورین 😭😭

خلاصه خودشون قالی رو برداشتن و حالا فهمیدم یکی ۱۵ متری هم برداشتن. فقط یه لحظه شوهرم زنگ زد عصبانی ب ...

من به ابن چیزا کار ندارم فقط میخوام بدونم چرا به حرف مادرشوهرت گوش کردی و بدون بابات و آمادگی کامل رفتین عقد ؟ 

خب دیده جواب ندادی زنگ زده ب مامانت بعدم چرا گدا بازی در میارین من نمیفهمم ی دونه فرش ۲۰تومنی این چی ...

مگه فقط یه دونه فرشه؟

خانواده ی اسی باید بقیه ی جهیزیه هم بگیرنااا؟!!

خب دیده جواب ندادی زنگ زده ب مامانت بعدم چرا گدا بازی در میارین من نمیفهمم ی دونه فرش ۲۰تومنی این چی ...

عزیزم گناه داره اینجوری نگو الان انقدر خرج گرونه ادم باید فکر جیبش باشه حساب کتاب کنه سر هرچی بخان شل کنن ک گدا نباشن نمیشه ک

از همین اول ک خوندم مقصر مادرشوهرت نیست شوهرته ک ب همه اجازه میده تو زندگیش دخالت کنن. یعنی چی پدرومادرا تصمیم میگیرن؟ مگه اونا میخان زندگی کنن. پدرومادر یبار برای خودش وسیله زندگی انتخاب کردن کافیه. 

ب شوهرت اینارو بفهمون تا بعدا اذیت نشی

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱