2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه ی سری لباس میخام. مث کت جین و کلاه. لوازم آرایشیم تموم شده پنکک ریمل میخام موندم اینجا بگیرم یا ...

اگه نه ترکیه ای بلدی نه انگلیسی چطوری میخوای با مغازه دار صحبت کنی

حالا برو، قیمت بپرس خوب نبود برگشتی همینجا بخر

هزینه ای ک میخوای ب تور بدی واسه خرید حالا سوای اینکه تفریح باشه اگ قصدت خریده کلا .همینجا خرید کن خ ...

نه قصدم خرید نیس سفر بهرحال رفتنی. ادم خرید هم میکنه.  سالی ی بار.یه سفر ک باید رفت 

ترکی ایران نه. ترکی مال اونایا کلا انگلیسی حرف بزن فارسی حرف نزن

چرا مغلطه میکنی؟؟؟؟؟

اتفاقا خیلی هم ایرانیارو دوست دارن ایرانیا اگه نباشن اقتصادشون‌فلج میشه بعدشم همه فروشنده هاشون ایرانی بلدن ما رفتیم ترکیه ای حرف میزدیم اونا فارسی حرف میزدن‌میگفتن راحت باشین ما زبونتونو خوب بلدیم همون فارسی حرف بزنید تازه کلی هم تخفیف میدادن...

ترکیه ای ها؟ نه بلد نیستن از ایرانی و فارسی زبان هم خوششون نمیادشاید چندکلمه در حد سلام بفهمن

اگه وان بره اونجا کردن فارسیو یکم بلدن شهرای دیگش نه

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
با تور میریم. شنیدم اکثرشون دیگ فارسی بلدن

من وان نرفتم اما ترکیه چندباری رفتم 

تو برنامه هام هست وان برم خرید 

تو ترکیه میرفتم خرید اوناییکه وان رفته بودن میگفتن اینجا گرونه وان خیلی ارزونه 

تا جاییکه من شنیدم وان برای خرید ارزونه و هیچ جای تفریحی و گردشی نداره فقط به درد خرید میخوره 

زبان هم نیاز نیست بلد باشی کاری به زبان ندارین که جنس ها رو رگال هست قیمتها هم زده شده رو اجناس تو ترکیه خیلی از فروشنده ها دیگه فارسی بلد بودن ترک ها زبان انگلیسیشون افتضاحه 

الان سرده 

اون دسته از عزیزانی ک میگین باید ترکی بلد بود اصلا وان از این خبرا نیست نصقشون فازسی حرف میزنن

حتی هتلاش فارسی نوشته یا بعضی رستوراناش

قشنگا کاربری دست 2 نفره