2777
2789
تایلند ک من نمیتونم برم فعلا. ولی اینو چ جوری بفهمم الان این محصول ایران ارزونتر نباشه یه وقت

والا من خودم خیلی تو خرید هستم قبلش رفته بودم منیریه با خواهرم قیمت کتونی ها رو دیده بودن مثلا تو انتالیا اسکیچرز یک تومن از ایران ارزون‌تر بود آنقدر اختلاف قیمتی نداشت تو ایران هفت تومن بود اونجا شش تومن میشد فقط اینکه تو ترکیه چون از نمایندگی میخریدم حس بهاری داشتم دقیقا مدلهاش هم با ایران برابر بود بعد اون کتونی ادیداس که من تپ انتالیا خریدم اصلا اون مدل هنوز تپ ایران نیومده بود کار جدید بود که بتونم قیمت بگیرم  اما خوب به صورت تجربه میدونم دیگه کتونی ادیداس پنج و نیم خوبه قیمتش البته میکم هفته گذشته که بانکوک بودم فهمیدم تازه همینم گرون بود چقدر اونجا ارزون‌تر بود و مدلها به روزتر بود اصلا این مدلها رو من تا حالا ندیده بودم 

اما شش هفت سال پیش ازمیر بودم یکجا پیرهن مجلسی گذاشته بود سنگدوزی شده اصلا هم برند نبود مغازه عادی بود رفتم قیمت کردم راحت چهار پنج برابر ایران قیمت داشت 

کلا سعی کن از برندهای خودشون خرید کنی مثل کتون و ماوی 

ببین من رفتم اونجا ته همه چیزو دراوردم بیشتر از اینکه تو خیابونای اصلیش باشم تو کوچه و پس کوچه هاشون ...

مثل آستارا 

آستارا قبلا جنس از اونطرف میومد جنس‌هاش خیلی خوب بودن من هفت هشت سال پیش یک پیرهن سفید خریده بودم هر چی تو وایتکس میشورم خراب نمیشه هنوز خوشگل و شیکه 

اما الان از بازار تهران جنس میگیرن بعد تهرانی ها میرن آستارا خرید میکنند همین جنس تهران رو میخرن  شوهر خودم تو بازار بزرگه اون جنس میده به آستارا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل آستارا آستارا قبلا جنس از اونطرف میومد جنس‌هاش خیلی خوب بودن من هفت هشت سال پیش یک پیرهن سفید خر ...

دقیقااااااا 

الان دیگه واقعا ادم نمیفهمه جنسی ک میخره اصل یا فیک مگه اینکه بری از نمایندگیاشون خرید کنی

والا من خودم خیلی تو خرید هستم قبلش رفته بودم منیریه با خواهرم قیمت کتونی ها رو دیده بودن مثلا تو ان ...

اهااان برند خود ترکیه. اره اونام خوبه اگ خاستم کتونی مثلا ادیداس اسکیچرز هم بگیرم اونجا اصل و از ایران احتمالا ارزونتر. 

مثل آستارا آستارا قبلا جنس از اونطرف میومد جنس‌هاش خیلی خوب بودن من هفت هشت سال پیش یک پیرهن سفید خر ...

ارررره استارا رو من سال ۸۲ تا ۹۰ هفته ای ی بار میرفتم نزدیکم بود چ جنسایی. ولی سال۹۷ رفتم همش اشغال 

همسرتون لباس عمده میفروشن؟ من تو کار لباسم خودم انلاین شاپ دارم

تو بازار بزرگ مغازه داره 

اره قبلا تولید و پخش پوشاک داشت دردسر زیاد داشت اینم حسش زو نداشت دیگه مغازه ها رو داد اجاره خودش فعلا تو کار پخش پارچه است به صورت عمده کار میکنند میکه دردسرش کمتره