2777
2789
عنوان

چرا من علائم بارداری ندارم

210 بازدید | 35 پست

سلام 

بیست و دوم رفتم سونو واژینال گفت 6هفته و 6روزته ساک و کیسه زرده رو دید اما جنین نبود گفت برو هفته بعد بیا

این هفته میخواستم برم ک بشدت سرما خورده بودم قراره یکشنبه برم مطب سوالم اینه من هیچ علائم بارداری ندارم فقط کمی بافت سینه هام درد می‌کنه و رگای سینه سمت چپم پررنگ شدن هنوز سونو قلب نشدم امروز 9هفته و 3روزم میشه پر از ترس و نگرانیم بدون علائم بودن بدع؟؟؟؟؟

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من.مامانم خواهرم.خاله هام تاروز اخر بارداری هیییییییچ علاعمی نداریم.

مامانم دوقلو باردار بوده بقدری علاعم نداشته فک کرده یایسه شده ک شکمش داره بزگ میشه میره دکتر میگن دوقلوبارداری و سه ماهه تموم شده.

علاعم ربطی ب بارداری و جنسیت  نداره استرس نداشته باش

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نه چ بدی منم جزسینه درد علائمی نداشتم مثه قبل بودم

آخه خالم میگه بارداری بدون علائم نمیشه اطرافیان بدتر دارن روحیمو میریزن ب هم 

من.مامانم خواهرم.خاله هام تاروز اخر بارداری هیییییییچ علاعمی نداریم.مامانم دوقلو باردار بوده بقدری ع ...

وای خدا خیرت بده عزیزدلم ممنونن

منم علائم نداشتم، سونو واژینال چرا کردی؟

سابقه ی بارداری خارج رحم داشتم ساک دیده نمیشد ۳بار واژینال شدم تا بلاخره داخل رحم دیده شد

منم باردارم هنوز سونو نرفتم ۴_۵ هفته م 

بچه ها دیشب با پادرد شدید و دلدرد و کمردرد بیدار شدم 🥲 گلاب به روتون رفتم دسشویی یکم دیگه دلدردم کم شد ولی نزدیک نیم ساعت پادردو داشتم پای راستم قسمت رون

از چی بود؟

🤍🌱
هر کی علائمش فرق میکنه مثلا من 6 هفته دوبار فقط صبح ها بالا اوردم دیگه تا الان ویار نداشتم

من هفته گذشته تهوع داشتم بدون اینکه حالم ب هم بخوره فقط حالتش 

2810