2777
2789
عنوان

چرا من علائم بارداری ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 35 پست
سابقه ی بارداری خارج رحم داشتم ساک دیده نمیشد ۳بار واژینال شدم تا بلاخره داخل رحم دیده شد

دیگه واژینال انجام نده، نگران علائم نباش، من دوتا بارداری داشتم اصلا علائم نداشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم باردارم هنوز سونو نرفتم ۴_۵ هفته م بچه ها دیشب با پادرد شدید و دلدرد و کمردرد بیدار شدم 🥲 گلاب ...

من این دردا رو اوایل داشتم چنان درداش شدید بود فقطم وسط شب ب حدی بود ک باید میرفتم دستشویی تا نیم ساعت بعد آروم می‌شد تو پهلو هام رونم تخمدانام حتی کمرم مث پریود شدن ب دکترم ک گفتم گفت ۹۰درصد لانه گزینی بوده 

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️
آخه خالم میگه بارداری بدون علائم نمیشه اطرافیان بدتر دارن روحیمو میریزن ب هم

میشه حرف بقیه رو گوش نکن خواهرمن تا سه ماهگی حتی پریود میشد اماحامله بود خبر نداشت رفتیم کوه اونجاافتاد بردیم دکتر دکتره اینقدر ماهربود ازرو نبض خواهرم فهمید حاملس گفت ایشون حاملن من هیچ دارویی نمیتونم بدم خواهرم بخداپریودم گفت برو سونو اورژانسی بده دیدیم بلهههههه خانوم سه ماهه حاملس رفت پیش دکترزنان قرص داد پریودش قطع شد

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دیگه واژینال انجام نده، نگران علائم نباش، من دوتا بارداری داشتم اصلا علائم نداشتم

دکتر احمقم صد هزار بار گفتم ن میگه تو شرایط تو واژینال دقیقتره .در کل ممنونم عزیزم خیلی بهم امید دادی عشقم

آخه خالم میگه بارداری بدون علائم نمیشه اطرافیان بدتر دارن روحیمو میریزن ب هم

نه بابا من خودم تااخربارداری هیچیم شبیه باردارانبودحتی خانومای باردارخوابشون زیاده من کله سحربیداربودم شبم دیروقت میخوابیدم تاآخربارداریمم هیچوقت هوس چیزی نکردم عادی مثه قبل بودم فقط یه نی نی تو شکمم بود‌

میشه حرف بقیه رو گوش نکن خواهرمن تا سه ماهگی حتی پریود میشد اماحامله بود خبر نداشت رفتیم کوه اونجااف ...

الهی عزیزم😍😍😍 بدبختی اینه مث کنه دنبالمن هرکار میکنم این مدت نباشن اطرافم ک آرامش داشته باشم حداقل برا چند روز 

یا زنگ میزنم یا میان خونم یگ

من این دردا رو اوایل داشتم چنان درداش شدید بود فقطم وسط شب ب حدی بود ک باید میرفتم دستشویی تا نیم سا ...

خدا فندقتو برات نگهداره ❤️

دیشب انقد ترسیدم میخواستم همسرمو بیدار کنم بریم دکتر که اروم شد دردام یکم 

با اینکه بارداری دوممه ولی سر اولی اصلا اینجوری نشدم 

🤍🌱
الهی عزیزم😍😍😍 بدبختی اینه مث کنه دنبالمن هرکار میکنم این مدت نباشن اطرافم ک آرامش داشته باشم حداق ...

الکی خودتو بزن ب بیحالی.الکی ادای بالااوردن دربیار  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نه بابا من خودم تااخربارداری هیچیم شبیه باردارانبودحتی خانومای باردارخوابشون زیاده من کله سحربیداربو ...

منم دقیقا همینجورم دیروز کل خونه رو ریختم ب هم مرتب کردم چنان زرنگ شدم شب ک اومدم بخوابم ب خودم شک کردم 

نه بابا من خودم تااخربارداری هیچیم شبیه باردارانبودحتی خانومای باردارخوابشون زیاده من کله سحربیداربو ...

دقیقا منم مثل شمام ن ویار دارم ن هوس دارم تاالان ک ۲۸هفته هستم هوس هیییییییچش نکردم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا فندقتو برات نگهداره ❤️دیشب انقد ترسیدم میخواستم همسرمو بیدار کنم بریم دکتر که اروم شد دردام یکم ...

تحرک زیاد داشتی در روزش؟مثلا زیاد نشستی؟

من ی چیزیم ک هست هربار ک سونو واژینالم می‌کنه این درد میاد سراغم

2810