2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
مامانش میدونه طلا دست مادرشوهرمه من گفتم اعه مامان طلا گرفتین مبارکه گفت ن خیلی وقت داشتم تو دستم ند ...

مادرشوهرت کار درستو کرده عزیزم اون نخواسته متوجه بشی ک ناراحتی پیش بیار کار شوهرت بدون سیاست و درست نبوده متاسفانه الانم دیگه بحثشو نکن فراموش کن نزار همین اول بخاطر این چیزا بینتون کدورت پیش بیاد بشوهرت فرصت بده  بچگانه تصمیم نگیر بخدا من همه اینارو دارم رو تجربم از زندگی میگم بعدم هر مرد  اخلاق داره قرار نیس چون یکی خونه ب نام زن عقدیش زده شوهر تو هم بزنه  والا شوهر خودم هنوز بعد بیست سال زندگی مشترک خونه ب نام من نمیزنه خب فدای سرم برام مهم نیس چون ارزش من تو زندگی ی تیکه زمین نیس ک بخام بخاطرش مدام با شوهرم بحث کنم و اوقات خودم و بچهام تلخ کنم و خودمو پیر کنم🫤🫤🫤

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
خب اخه اینجا شوهره اشتباه کرده خریده که مادرش بندازه دستش‌، از اون بدتر مادرشوهر که گفته النگوها مال ...

فاکتور مهمه عزیزم ک ب نام شوهر استارتر دیگه اتفاقا مادرش کار خوب کرده بیچاره نمیخواسته این بفهمه ناراحتی پیش بیاد و نسبت ب مادره حسادت کنه

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم😢

والا اگه پدرش زنده هست باید اون بخره و اگه شوهر شما بخواد لطف کنه باید مثلا یک دونه مینداخت دست مادرش دو تا هم دست شما و این عدالت بود . حالا هم کارش جالب نیست چون میگی شما طلا به اندازه نداری به نظرم کارش غلط بوده و از الان تخم کینه رو خودش کاشت و بنظرم میاد که از اتاق فرمان شاید فرمان رسیده بهش وگرنه طلای اب شده و سکه خیلی بهتر از النگو هست 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

اشکال نداره حتما ایشونم مصلحت زندگیشو اینجوری میبینهاگر خدایی نکرده کار بالا بگیره و ختم به جدایی بش ...

خودِ اسی بیاد بگه حرفای من کجاش بد بوده یه بقیه کاربرا. حتی دیشب کلی ازمون تشکر کرد که راهنماییش کردیم اگه با منی که باید بت بگم خیلی زن ستیزی و زن علیه زن.

مثلا تاپیک منو دیدی دود از کجات بلند شد؟!! اگه درست خونده باشی میبینی چقدر شوهره عرق خورم به من ظلم کرد اما تک تک طلاهامو واسش فروختم که خونه دار بشیم و بدهیاشو دادم نزاشتم اب تو دلش تکون بخوره.متاسفام واسه دیدت و طرز بیانت😒 اینو بدون زمین گرده و دستگیرِ خودت میشه کارما جوابتو میده چون منو به ناحق قضاوت کردی.ریپ نزن چون اصلا قضاوتات برام دیگه مهم نیس و ارزش نمیدم. 

سلام دوستان ببخشید چند روزه اصلا اینجا نمیومدم

با نامزدم بحثم شد و دعوا کردیم ایشون از دلم درآوردن گفتن تو حق داری ناراحت بشی ولی بدون من طلاهارو ب مامانم نگرفتم اونا واسه خودمونه واسه اینده خودمونه .کلی قسم خورد ل جون خواهر زاده و مامانش و..گفت ب خدا اگه النگو دست دو بود ب اندازه دست تو میگرفتم گفتن این النگو ها با اجرت خیلی کم و دست دو گرفتم جاهای دیگه اینجور نبود گرفتم بزارم خونه دیدم جا پیدا نمیشه کلی قسم خورد ب جون پدرش ک مامانش در جریان نبوده طلا خریده گفتن مامانم دستش کرد تو عمرش طلا ندیده خیلی خوشحال شد قراره یکسال دستش باشهبعد بفروشیم.

و درباره خرید جهیزیه هم قرار بود ۱۰۰ میلیون بدم بهش نقدی اونم با قسط ۵ ساله بدون هیچ درصدی خرید کنیم .بهش گفتم من جهیزیمواز اونجا برمیدارم قبوله ولی ب یه شرط گفت چ شرطی؟

گفتم ۱۰۰ میلیون رو من میرم طلا بگیرم واسه اینده خودمون و دست من باشه مثلا تولدی چیزی  بود دونه دونه میدم بهت تو مناسب ها واسم بیاری گفت قبوله😍 

به نظرتون کار خوبیه؟

سلام دوستان ببخشید چند روزه اصلا اینجا نمیومدم با نامزدم بحثم شد و دعوا کردیم ایشون از دلم درآوردن گ ...

عزیزم از کاربری من اسکرین شات بگیر یک سال سهله ده ساله دیگه مادرشوهرت هرگز به تو طلایی پس نخواهد داد چرا چونکه طلا نداشته ذوق داره و حاضره بمیره نه اینکه النگواش و از دستش در بیاره !

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
عزیزم از کاربری من اسکرین شات بگیر یک سال سهله ده ساله دیگه مادرشوهرت هرگز به تو طلایی پس نخواهد داد ...

ن اینجور نیس نامزدم گفتن تو نگران نباش مامانم گفت هروقت لازم بود بیا بگیر

حتی ب مادرشوهرم گفتم مامان جا اون النگو ها امانته چرا گفتین داشتین با خنده گفت ن چ امانتی😂 گفتم کار خوبی کردن بندازین دستتون تو خونه امن نیس گفت اره تو خونه نمیشه نگهداشت

از الان رو نده کوتاه نیا . من شوهرم اینکارو بکنه کشتمش. بخدا نسبت به خانواده شوهر  خودتو بگیر. کاری کن بهت ارزش بزارن. من خودم خیلی خوبی به خانواده شوهرم کردم ولی اونا به اون. یکی جاریم بها دادن و همه کار واسش میکنن. توروخدا خانوما هرکی پیاممو میبینه کلفتی خانواده شوهر نکنید. میشه وظیفه ادم. خداروشکر فعلا باهاشون قطع رابطه ام خداکنه همینجوری بمونیم و دوباره پاشون باز نشه. همین قوم شوهر ماشین شوهرمو نشستن زیرپاش ارزون فروش کردن بی خبری از من

ن نمیدم ایشون میگن ی جا تخفیف داره با کارت سپاه دوستش میخواد بره جهیزیه بخره میگه ۱۰۰ میلیون بده من ...

بگو برو النگوهایی ک خریدی رو بفروش جهازت بخر منم با وام خودم جهاز خودم میخرم 

خب به نامزدت بگو این صدتومنم پس انداز طلا اندازه دست من برمی‌داریم این به اون در

عزیزم همین کارو کردن رفتیم ۱۰۰ میلیون دادیم طلا سرویس گرفتیم گفتم بمونه دست من دونه دونه موقع تولد و مناسبت ها میدم برام میاری و واسه من میشه گفت باشه قبول کردن

خوبه اینجوری؟

مامانش طلا داره یا ن از قبل ؟ اگه نداره ک دیگه بعیده پس بده زیاد از این مادر شوهرا دیدیم ب فکر خودش ...

ن اصلاا نداشتن 

میگه مامانم خیلی خوشحال شد گفت تو عمرم انقدر طلا نداشتم 

ب نامزدم گفتم مامانت وابسته طلا ها بشه جی گفت نگران نباش واسه منه مامانم اینجور نیس گقت هروقت لازم شد بیا ببر

میخوام همین الان بگم از دستش دربیاره بده؟

میای اینجا مشورت میکنی؟اینجا اکثرا بچه های مدرسه ای میان که هیچ تجربه ای از زندگی مشترک ندارن افسارت ...

خیلی ممنونم از نصیحتتون عزیزم

میشه بگین این موضوع رو چیکارکنم؟

منو نامزدم قراره دوتایی بریم جهیزیه بخریم اونم از یه شهر دیگه فروشگاه اتکا .

دوست نامزدم سپاهی هست وام خرید کالا دادن تا سقف ۴۰۰ میلیون با هیچ درصدی   ۵ساله.

نامزدم بهم پیشنهاد دادن گفت بیا بریم از اونجا خرید کن بجای اینکه پول رو بدی بیرون بده من ‌.من قسط رو پرداخت کنم اون پولم ک‌وام ازدواجمونه بدیم طلا بخریم. 

منم گقتم باشه ولی ب یه شرط گفت چ شرطی گفتم مثلا من از فروشگاه واسه جهیزیه ۱۰۰ میلیون وسایل بردارم  بجای اینکه ۱۰۰ رو بدم بهت بدیم طلا مم نگهدارم برای آینده مون مثلا تولدم و..میدم بهت میاری برام گفت قبول 

رفتیم طلا خریدیم و الان دست منه .

ب نظرتون بریم از همون فروشگاه اتکا خرید کنیم ؟‌چون مزایای زیادی داره.

از طرفی اینجا میگن با خونواده برو فقط

نامزدم میگه دوست ندارم کسی بفهمه از اونجا خرید میکنم

2810