2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
خب مگه خودمون چلاق هستیم بدیم کسی برامون نگه داره ؟😁😁😁

اافرین تو زمان عقد خونه پدرتی دیگه پس همون خونه پدرت میمونه نمیری بدی ب شوهرت ک 😁😁😁😁

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

من فقط اینو میدونم که از بی سیاستی پسرا هسکه عروس وخانواده شوهربه جون هم میفتن از هم بدشون میاد این بی کله ها از اول همه چی میبرن میزارن کف دست زن یا مادراشون اینجوری میشه....خب تو که نگفتی موقع خرید بعدم مس اندازه قراره بفروشی جرا میای بعدا میگی فلان که تو عقدین بین خودتو خانوادت باشه بعد عروسی پسرودختر شش دنگ مال هم میشن اونوقت خانواده ها میشن حاشیه زندگی انوقت بین زن وخکدت باشه همه جی...بالعکس دختر نباید تا عردسی نکرده نرفته خونش درمورد پول وخانوادش وخرید جهیزیه وفلان به شوهر وخانوادش هیچی نگه تا اختلافی پیش نیاد 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو به نامزدت بگو اگه برای پس انداز خودته چرا مادرت گفت از قبل داشتم و برای خودشه؟ 

کارت خیلی سخت میشه با این شوهر و خانواده 

چون از این به بعد شوهرت اصلا هیچی بهت نمیگه و کلا همه چیو ازت پنهان میکنن 

اافرین تو زمان عقد خونه پدرتی دیگه پس همون خونه پدرت میمونه نمیری بدی ب شوهرت ک 😁😁😁😁

ولی نمیکنم النگو و انگشتر بدم مامانم بکنه دستش که اختلاف پیش بیاد 😅😅😅😅

شوهر استارتر بشدت آدم بی سیاست و ساده ای هست

اصلا گوش نمی‌ده یه عده جنگجو بهش راهکار دادن رفته همونا رو اجرا کرده واقعا هم خوب شد شوهرش به این ند ...

اشکال نداره حتما ایشونم مصلحت زندگیشو اینجوری میبینه

اگر خدایی نکرده کار بالا بگیره و ختم به جدایی بشه داماد و خانوادش هرجا بشینن بگن النگو امانت داده بود به مادرش تا برای عروسی بگیره و بفروشتش اما عروسمون جنجال به پا کرد همه حقو میدن بهشوون. برام جالبه کسایی که دارن نظر میدن که داماد گه خورده و برو بگو فلان و ادمش کن و.... تاپیک خودشونو یه نگاه انداختم دود از مغزم بلند شد

انشاالله به حق حضرت فاطمه تمام زنان سرزمینم خوشبخت و در ارامش باشن

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

برام جالبه نظر دوستانی ک با استارتر موافق بودن رو بدونم اگر شما هم تازه عقد کرده بودید و مثلا صد گرم ...

اولا خودم نگه میداشتم دوما اگر هم میدادم دست مادرم قطعا مادرم استفاده اش نمیکرد فقط امانت داری میکرد !!! 

ولی نمیکنم النگو و انگشتر بدم مامانم بکنه دستش که اختلاف پیش بیاد 😅😅😅😅شوهر استارتر بشدت آدم بی س ...

بله ساده بوده چون گفته ب همسرش بنظرم نباید میگفت ک خودش خریده واسه مادرش 

بابت پس انداز اخه طلای مستعمل نخصوصا النگو بهترین پیشنهاد طلا فروشا هست تا سکه 

اولا خودم نگه میداشتم دوما اگر هم میدادم دست مادرم قطعا مادرم استفاده اش نمیکرد فقط امانت داری میکرد ...

پس ببین ک بازم اعتماد نمیکردی ب شوهرت حالا موندم چطور ب این بیچاره میگن برو شاکی شو ازش باید میداده ب تو

بله ساده بوده چون گفته ب همسرش بنظرم نباید میگفت ک خودش خریده واسه مادرش بابت پس انداز اخه طلای مستع ...

آره النگو برای پس انداز خیلی خوبه سکه خیلی حباب داره 

متاسفانه بعضی آقایون اصلا بلد نیستن چطوری رفتار کنن که نه مادر ناراحت بشه نه همسر 

همیشه یه طرف رو حسابی خراب میکنن 

پس ببین ک بازم اعتماد نمیکردی ب شوهرت حالا موندم چطور ب این بیچاره میگن برو شاکی شو ازش باید میداده ...

خب اخه اینجا شوهره اشتباه کرده خریده که مادرش بندازه دستش‌، از اون بدتر مادرشوهر که گفته النگوها مال خودمه ! اینجوری مطمینا هیچوقت دیگه نمیتونه اون النگوها رو پس بگیره ، اما دست زن خودش باشه لازمشون شد میتونه بفروشه

اصلا گوش نمی‌ده یه عده جنگجو بهش راهکار دادن رفته همونا رو اجرا کرده واقعا هم خوب شد شوهرش به این ند ...

دوست عزیز دیشب استارتر این حرفارو اماده داشت که به همسرش بگه حتی گف النگوهامو از دس خودم درمیارم ودست مادرم میکنم تاشوهرم بفهمه با من چیکار کرده وپنهان کاری نکنه من بهش گفتم اینکارو نکن بچه بازی درنیار صبر کن.

شوهرش رفته طلا کرده دست مادرش، مادره هم به استارتر گفته اینارو از قبل داشتم و تو ندیدی شوهرشم حرف مادرشو تایید کرده. ما نه گفتیم طلاق بگیر نه گفتیم برو دعوا کن باشوهرت. فقط گفتیم خاستی صحبت کنی با جنگ ودعوا نباشه. بعدشم اسی حرف بدی نزده شوهرش اگه یکم گذشت داشت با ارومی با زنش صحبت میکرد نه با قلدری که حتی بگه سند ازدواجمونم دستت نمیدم و بیا بریم جهیزیتم دوتایی بگیریم حتی مادرتم نیاد و به پدرمادرت دروغ بگو و مخ پدرتو بزن وامتم بده به من خودم جهیزیه بگیرم و قسطاشو بدم. حتی نخاسته پدرومادره واسه زنش جهیزبه بگیرن کلا همه راه هارو میخاد ببنده.

2810