2777
2789

بخدا موندم چیکار کنم امروز انقدر روز مزخرفی بود دخترم ۳سالشه فقط عزمشو جزم کرده منو بکشه امروز .درمقابل این رفتارا من باید چه واکنشی نشون بدم؟مثلا عصبی شد گوشی رو پرت کرد دید اهمیت ندادم دوباره برداشت محکم تر پرت کرد روی سرامیک و شکست . اصلا گشنش نیست ولی هی خوردنی میخواد خوردنی میدم حیف میل میکنه غذا خواست گذاشتم جلوش دیدم با دست برداشته داره میپاشه به خونه . وقتی هم بهش تذکر میدم منو میزنه فرار میکنه باید چیکار کنم؟اصلا حالم خوب نیست

سعی میکنم هیچ وقت تنبیه بدنی نکنم و این باعث میشه بریزم توخودم و اعصابم خوردبشه .امروز دیدم گوشی رو شکست جدی و با لحن محکم گفتم برو تو اتاقت دیدم اجتناب میکنه خودم برداشتم بردم تواتاقش درم بستم گفتم تنبیهی تا نگفتم نیا ولی باز کرد فرار کر

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشاور کودک نیستم

ولی خیلی مطلب راجع بهش میخونم

وقتی بهش بی توجهی میکنی دوباره تکرارش میکنه تا واکنشتو ببینه چون میخاد بدونه چه کار کنه توجه تورو میگیره

برای غذاخوردن هم خیلیارو دیدم بچه رو آزاد میزارن تا از غذا زده نشه 

و اینکه هیچوقت برای تنبیه توی اتاق زندانیش نکن اصلا خوب نیست

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

2805
کاکائو اصصصلا نخوره شیرکاکاییو و شکلات و شیرقهوه و کیک و بیسکویت شکلاتی ممنوع مدام بهش ماست بده

وای اره امروز کلی شیرکاکائو خورده بستنی شکلاتی خورده

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

برنامه های جوفراست روببین واقعا کمک میکنه من برای تنظیم ساعت خواب و کنترل لجبازی کودک خیلی ازش استفاده کردم

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

منم خستم از دست دخترم

دو سالشه خیلی فضول و وروجکه

مدام دستور میده قلدری میکنه

هیچکاری نمیتونیم انجام بدیم واسه خودمون

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت

دقيقا من الان در اونوضعيت روحي بد هستم دخترم ٤/٥ ساله هست روح و روانم رو نابود كرده! مثلا الان ازش اصلا خوشم نمياد!!  بچه ي اجباز، كستاخ، و به شدت غذا نخور ! تمروز نه صبحانه خورده و نه ناهار .، نيم ساعت قبل لقمه گذاشتم دهانش هنوز قورت نداده!!

به شدت قلبم درد ميكنه

2810