2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
متاسفم واقعا مادر پدرا خطرناکن؟ شما خودت مادر پدر نیستی؟ پسر بزرگ کرده خرجشو داده تا بزرگ شده کار کن ...

مطمینی خرجشو داده بزرگش کرده.. هرکدوم از مردم این مملکت اینجور بچه بزرگ میکردن همه نفری هیفده تا بچه داشتن.. بچه هایی که از ده سالگی رفتن سرکار تا پدر مادر تو خونه مشغول تولید بچه های بعدی باشن.. برو خدا خیرت بده... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از الان که تو عقدی دعوا درست نکن 

ولی به هیچ وجه اجازه نده برا پول جهیزیه خودت نظر بده با پدر مادرت برو خرید کن حتما

ولی توعم چیزی نگو بهش سر سنگین باش اگ پرسید دلیل رفتارتو بگو که من بهم برخورده طلا رو برای مادرت خریدی باعث شده نظرم راجب مادرت عوض شه با تصمیم تو

حالیش کن کارش اشتبا بوده 

گارد هم نگیر علیه مادرش هر چند اگ مقصر اون باشه

بزار تو نظر شوهرت همون آدم ساده بمونی ولی با زرنگی کارتو پیش ببر

تو جمع بعدا بگو مادر جون پسرت گفته چند وقت دیگ طلاها رو بفروشم میخام برا تو چیزی بخرم به سلیقه خودت 

دختر سعی کن زرنگ باشی نه که دشمن شوهرت باشیا

بگم من خاستم زندگی مشترکی بدون پنهان کاری باشه با اعتماد کامل بهت سر عقد بله دادم ولی تو چرا آنقدر شدیو فلان

میای اینجا مشورت میکنی؟اینجا اکثرا بچه های مدرسه ای میان که هیچ تجربه ای از زندگی مشترک ندارن افسارتو میدید دست این یکی واونیکی؟ من به عنوان کسی که 14ساله ازدواج کردم میگم اگه همسرت ادم خوبی هست اهل کار و پس اندازه وجلب داره خیلی خیلی خداتو شکر کن ودر قدم اول خودتتتتت بهش اعتماد کن .دوم اینکه وام ازدواج خودش بوده هنوز زیر یک سقف نرفتین که هم اون واسه وام ازدواج شما تعیین تکلیف کنه هم شما .خیلی کار خوبی کرده که برای مادرش گرفته وبهت گفته بله دوجنبه داره این کارش یکی اینکه که چون برای مدت کوتاهیی این کار رو کرده میخواسته بفروشه هم از نظر عموم خوب نبوده عروس طلاهاشو بفروشه همم دست مامانش محل امن تری برای این کار هست بالاخره دوره وزمونه عوض شده دوران عقد ودوستی دوران شناخته برای اون زمان کوتاه برای مادرش خریده داره پول قسطاشم خودش میده شما که نمیدی زیر یک سقفم نرفتی که بگی از نون من داره میزنه .بعدشم فکر معیشتیش رو تحسین میکنم چون طلایی که اون زمان گرفته 150میلیون الان 250میلیون هست کی میاد طلای عروسو ازدستش در یاره قبل عروسی بره بفروشه به یک سرمایه بزنه؟یکم احساساتی تصمیم نگیر عزیزم باروی خوش بهش بگو باخنده و ناز نه بادعوا وکدورت هیچ مشکلی پیش نمیاد وازهمین اول شمارو یک سد بین خودش ومادرش میبینه .واینکه درهرصورت بهش اعتماد کن چون پسر جلبی هست و برشش روداره اینده خوبی خواهید داشت انشالله یک چیزی بهت میگم گلم سعی کن حس  بدبینیت رو همین اول بزاری کنار و به همه چیز خوش بینانه نگاه کنی نکه ساده باشی نه ولی کارتو باسیاست زنانه پیش ببری واینجور مسائلروبه خانواده هانکشون .واینکه بدون برای ایندت دارم میگم تمام انرژیتونو بزارین تا وقتی رفتین زیر یک سقف بتپنین بعد مدت کوتاهی یک سرمایه ای جمع کنین چون بعد اومدن بچه و بزرگ شدنشون راه های پیشرفتتون بسته میشه باهم تلاش کنین و پول منو پول تو نکنین امیدوارم خوشبخت بشی زیر سایه امام زمان

اسی عزیز من به لظهار نظر بعضی ها که خودشونم تو روابطشون مشکل دارنو کاری ندارم اینا بیشتر به دلت شک می ندازن و کلا سبکشون اینه تو دل آدمارو خالی کنن که زندگیشون بهم بخوره ، حالا نمیدونم از عقده اس از چیه ...

ولی اینوخواهرانه از طرف من داشته باش ، من یکبار از یکی از دوستام پول قرض کردم به جاش از من چک ضمانت گرفت، دلیلش این بود که تابحال خوش حسابی و یا بدحسابی منو ندیده بود که بهم اعتماد کنه منم نمی تونستم ازش ناراحت بشم ولی باید بهش ثابت میکردم که بهم اعتماد کنه الان 4 سال از اون قضیه میگذره ، چندین بار شده بهم پول قرض دادیم و سرموقع پولو برگردوندیم، و بهم اعتماد کردیم .

تو هم منطقی فکر کن تو این زمونه که اعتماد خیلی کم شده اول سعی کن اعتماد شوهرتو جلب کنی اونوقت می بینی چقدر بهت اعتماد پیدا میکنه ، الانم این کاری که کرده عاقلانه بوده ، نه بهش تیکه بندار نه حرشو بالا بیار . ببخشید طولانی شد.

ن عزیزم میگه بیا با ۱۰۰ میلیون فقط وسایل اشپزخونه وسایل چوبی ن‌ .جهیزیه بردار از جایی ک مزایا دادن ...

اسی ایشون صدمیلیون رو برمیدارن 

۳۰۰هم با کارت دوستش برمیداره که قسط خودش میده مسلما تو لیست جهیزیه شما نمیزاره بره میگه خودم پول دادم اینطوری هم اون وسایلی که خریدیم به اسم شوهرت شده و هم ۱۰۰ میلیون از دستت رفته 

چقدر شوهرت زرنگه 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اسی عزیز من به لظهار نظر بعضی ها که خودشونم تو روابطشون مشکل دارنو کاری ندارم اینا بیشتر به دلت شک م ...

درسته پنج ماهه عقده و طبیعی بود بخواد پس اندازشو نده دستش ولی این که مادرش انکار کرده طبیعی نیست این که اسی میگه گردن بند هم خریده ظاهرا و اونو کلا نگفته... بعدم برای پس انداز چرا باید بره اجرت بده طلا شکسته و شمش باید میخرید... 

همین کارو میکنم بت خونواده میرم میدونی آخه فکرمیکردم واسه اینده پس انداز میکنه اینجوری

اسی حتما دروغگویی مادرشوهرتو بزن تو روش که تو رو خر فرض نکنه 

بگو عه طلاهای امانتی شوهرمو دستت کردی 

بزار خودشو صاحب اون ندونه تو جمع بگو بفهمن برای توعع

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
دختر خوب اصلا نگو .اتفاقا بهترین کار انجام داده . النگو بهتر از سکه برای پس اندازه . ممکنه دست دوم ی ...

برعکس اسمتون چه آروم راهنماییش کردید 😍حالا من بعضی کامنتارو میخونم پروفایلا همه اسمای ملیح راهنماییا تهاجمی وعصبی 😂تهشم معلوم میشه طفلکا یه جایی دلشون پره و وقتی دارن تایپ میکنن چهره مادرشوهر خودشون میاد جلو چشمشون.😂

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺

حق داری کاملا حداقل امانت میداد به تو با سایز دست تو ...

همیشه دخترای فتنه شانس بیشتری دارن عروس عمم با هزارجور دروغ و دغل اومد عروسشون شد پسرعمم تو عقدش ماتم گرفته بود چون دست دختره رو شده بود که چه دروغ هایی بهش گفته 

الانم از عروسشون خوششون نمیاد ولی دختره شبیه فراعنه مصر شده از سر تا پا خودشو پره طلا و جواهر کرده قشنگ النگوهاش اجازه نمیده پوست دستش معلوم بشه در حد !!! 

ادم میسوزه میبینه دخترای صاف و ساده باید اینطوری اعصاب خوردی داشته باشن اونوقت همین فتنه ها .... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

ببینید

وام ازدواج مال خودشونه و هر تصمیمی بخوان میتونن بگیرن 

و برعکس شما هم دلت میخواد وام ازدواج آتیش بزنی یا برای مادرت یا هر کسی هزینه کنی 

اگر من باشم حتی همون دو تا النگو ظریف هم نداشتم ابدا میگفتم برای من النگو بخر 

طبعتون بلند باشه عزت نفس داشته باشین 

عذر میخوام طوری رفتار نکنین بگن هر حسرتی تو خونه پدر داشته خونه شوهر جبران میکنه 

بحث اعتماد رو هم برای رسیدن به هدفتون پیش نکشین

بچگانه است واقعا اگر به شما اعتماد نداشتن همسرشون نبودین الان

طوری رفتار کنین شخصیتتون بالا بره اول کاری

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2810