2777
2789
عنوان

ولی واقعا فسنجون اقتصادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 70 پست
تازه میگفتن محدوده تعدادش یعنی منت هم سر ما میزارن خیلی گرون شده

نه من خریدم که محدودیتی هم نبود 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا بزرگش میکنن ولی همونا که میگن فسنجون گرونه ، میرن نفری یک الی دو تکه ران و سینه مرغ برا مهمون ...

یهو دلم خواست مهمونی بدم 

فسنجون خفن درست کنم 

البته من ن گوشت ن مرغشو هیچکدومش رو نمیخورم فقط مواد و آب گردو رو دوس دارم 😃

واس ما واقعا ب صرفس چون خودمون باغ گردو داریم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

درسته بعضیا نظراتشون عجیبه ولی بعضیام واقعا حجم غذاشون زیاده من ب چشم دیدم

درسته ولی من خودمو مثال میزنم که عادت دارم خورشت زیادی روی برنجم باشه، فسنجون رو نمیتونم زیاد بخورم.  چون خیلی سنگینه 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

فسنجون زمان طولانی میخواد واقعا

من با 2و نیم الی  3 ساعت درست میکنم واقعا جاافتاده و خوشمزه میشه 

آره خیلی اقتصادیه به شرط اینکه درخت گردو داشته باشیم . برای چند نفر مهمون یک مشت گردو ریختین؟!الان م ...

ببین من هم از سمت خانواده مادریم و هم پدری باغ گردو داریم گاهی پیش اومده پدربزرگم یه توری بزرگ پر از گردو بهمون داده 

و با این حال شااااید سالی ۳ بار فسنجون درست کنیم از بس که گردوی زیادی میخواد و گردوام خب قیمتش خیلی زیاده 

مرغم ما اصلا ریش ریش نمیکنیم واسه فسنجون 

تیکه ای میذاریم