2777
2789
عنوان

ازدواججججج اجباری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 48 پست
والا چی بگم شرایطتتون خیلی پیچیده است شما تو این گیرو دار شهر دیگه قبول شدی بنظرم خوابگاه نرو اگه عر ...

منم همین فکرو کردم واقعا 

بعضی وقتا ب جدایی فکر میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه تو خوابگاه نمونی بری بیایی؟یا بمون بعد درس ات ازدواج کن؟

میترسم سن همسرم باالا بره و مشکل بچه دار شدن بوجود بیاد چون همینجوری هم واریکوسل داره باید عمل بشه

نمیدونم پول وام هست و سرکار بره حقوقشولی الان هیچی پس اندازه نداره

یا منتظر چهار سال بمون

یا درستو ول کن

یا خونه نمیده مادرت به شوهرت یجور راضیش کن

یا خونه مادرشوهر بمونید وقتی اومدی

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا منتظر چهار سال بمونیا درستو ول کنیا خونه نمیده مادرت به شوهرت یجور راضیش کنیا خونه مادرشوهر بمونی ...

فکر کنم یا چهارسال باید منتظر بمونم یا اینکه خوابگاه نگیرم همش در رفت و امد باشم

میترسم سن همسرم باالا بره و مشکل بچه دار شدن بوجود بیاد چون همینجوری هم واریکوسل داره باید عمل بشه

تو که شوهرت وضعش خوب نیست بچه هم بیاری کی نگه میداره تو درس بخونی؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فکر کنم یا چهارسال باید منتظر بمونم یا اینکه خوابگاه نگیرم همش در رفت و امد باشم

نامزدت چی میگه؟؟؟

نمیدونم ولی گاهی اوقات فکر میکنم که ازش جدا بشم بهترین راه حله با اینکه میدونم خیلی منو دوس داره و ه ...

بدترین کاری که میتونی بکنی همینه مطمین باش اگه مطلقه بشی بهتر از شوهرت نمیاد خواستگاریت

بدترین کاری که میتونی بکنی همینه مطمین باش اگه مطلقه بشی بهتر از شوهرت نمیاد خواستگاریت

اگه به خانوادم بگم که میخام جدا بشم و یک چند وقتی از همسرم فاصله بگیرم بنظرتون فکر بدیه؟