2777
2789
عنوان

ازدواججججج اجباری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 48 پست
ینی خونه بابام نرم بشینم؟🥲

خودت چی فکر میکنی بعد ازین صحبتی که با امکانت داشتی؟؟بالاخره خونوادت رو بهتر میشناسی

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت چی فکر میکنی بعد ازین صحبتی که با امکانت داشتی؟؟بالاخره خونوادت رو بهتر میشناسی

وضعیت مالیش خوب نیست فکر نکنم بتونه عروسی بگیره چه برسه خونه

خب تو نیستی اون بیاد زندگی کنه خانوادتم همش بی احترامی کنند بینتون بهم میخوره اینجوری

🥲🥲

بنظر شما دیرتر عروسی بگیریم سن همسرم بالا نمیره خیلی بد نمیشه

اخه من دانشگاهم شهر دوره بیشتر وقتا نیستم اصلا سر همین😔

درست میگه مادرت تو که نیستی تنها شوهرت تو خونه چه کنه

شوهرت پول نداره شهر تو درس میخونی خونه اجاره کنه؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
درست میگه مادرت تو که نیستی تنها شوهرت تو خونه چه کنهشوهرت پول نداره شهر تو درس میخونی خونه اجاره کن ...

سرکارش اینجاست

میگم که هیچی پس اندازه نداره حتی ی ماشین هم نداره

🥲🥲بنظر شما دیرتر عروسی بگیریم سن همسرم بالا نمیره خیلی بد نمیشه

والا چی بگم شرایطتتون خیلی پیچیده است 

شما تو این گیرو دار شهر دیگه قبول شدی 

بنظرم خوابگاه نرو 

اگه عروسی میگیری 

تو خونت باش پیش همسرت 

سرکارش اینجاستمیگم که هیچی پس اندازه نداره حتی ی ماشین هم نداره

نمیشه تو خوابگاه نمونی بری بیایی؟

یا بمون بعد درس ات ازدواج کن؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم