2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم قبولی منو گذاشته کانالش😍کنارشم نوشته رهگذر😂➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16844 بازدید | 374 پست
سلام عزیزم میشه ب منم کمک کنی و بگی چی باعث موفقیتت شدمنم همسنتم و پشت کنکوری..روزی چند ساعت درس میخ ...

عزیزه دل منی درخواست دوستی میدی ب ویس بفرستم برات ؟؟؟؟

موفقیت من منو اول خدا دوم خدا سوم اراده خودم چهارم مشاور کنکورم 🌹و دعای بچه های اینجا قربونتون برم شاید اگ دعاشون نبود من قبول نمی‌شدم خیلی لب مرزی بودم 

باید اول اراده کنی 🤗❣️🩷 بعد تلاش تلاش تلاش تلاشششششششششش و بعدش نذر کن. بکوب بخون و ی مشاور کنکور خوب بگیر و تست فراوان 

و گوش هات هم ببخشید بلانسبت کررر بگیر ب هر کی هر چی گفت

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

سلام عزیزم میشه ب منم کمک کنی و بگی چی باعث موفقیتت شدمنم همسنتم و پشت کنکوری..روزی چند ساعت درس میخ ...

ازمان من حضوری نمیرفتم پول نداشتم. از روی گوشی قلم چی. و میزدم بیشتر هر وقت ی مبحث تموم میکردم آزمون مربوط بحث دانلود میکردم و میزدمش 

ببین اگ فیلم میبینی ی بالش بزاری و راحت بخوابی و فیلم کنکور ببینی انگار سریال فایده نداره 

باید جوری با فیلم رفتار کنی ک انگار سرکلاس حضوری ی دفتر جلوت باشه و نکته های مهم و قشنگی رو ک میگن بنویسی

بعدش اگ توی فیلم  زمان داد تست بزنی تو هم فیلم استپ کن بزنششششش 

دام های تستی. و بنویس

مثلا توی شیمی رنگای شیمی توی واکنش ها رو ی قسمت جمع کن بنویس 

واکنش های مهم 

کاتالیزوری هر واکنش چیه 

فرمولا نزدیک کنکور شدیدا بدردت میخوره

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم منو بگو چقدر ازمسائل انیشتین نشستم تست زدم😂🙂

عااااااا بین میبینی کتابای گذشته اینجوری آدم ب اشتباه میندازه

همین فرمول E=Mc 

سلام بر رهگذر عزیز و تبریک

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

همرو میتونی تطبیق بزنی دیگه نمیخواد پاس کنی . به خصوص اینش عالیه که دیگه از درسای عمومی راحت میشی . ...

خدا کنههه 🥺🥺🥺 یکی بهم گفت اگ فارغ التحصیل شدی و چند سال از فارغ التحصیلیت گذشته باشه تطبیق نمیزنن

اینجوری ی سالم میپرا راحت

سلام رهگذر جان خوبی

چه خبر دانشگاهت شروع شد؟ رفتی؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اره فک کنم بشه قشنگ یه ترم جلو میوفتی

ای جانم😍😍😍

سلام رهگذر جان خوبیچه خبر دانشگاهت شروع شد؟ رفتی؟

سلام عشقممممم ترم بهمنی ام خداروشکر 🥺🥺🫂🩷🧡

این مدت سایت نبودم

ی خورده تو خونه دعوا شد ک یکیش همین دو ساعت پیش بود 

سلام بر رهگذر عزیز و تبریک

سلام بر خواهر و دوست نازنینم مرسیییی 😍😍🩷🩷

ورودی مهر آدمو فرسوده میکنه خیلی سخته بلافاصله بعد از استرس کنکور و فشار بری دوباره سر کلاس تجربه شخ ...

من بیشتز از قبولی از ورودی بهمن بودن توشحال شدم 🤣 چون اصلا آمادگی جدایی از مادرم نداشتم بلافاصله باید میرفتم دانشگاه 

الان تا بهمن عشق و حالم 

قربونت😍چقدر دیدن خوشحالیت برام حس تازگی و عجیبی دارع🤭😍

عزیزه دلم سعی میکنم دیگ انرژی منفی ندم اجی 

ولی اونقدرم الان رو ابرا باشم نه چون همین چند سافت میش خانوادم خیلی دعوا کردن 🥲🥲

ولی خب دیگ سعی میکنم ناله نکنم ب جاش میگم خداروشکر 

چقدر برات خوشحالم تو حال خوشت برام دعا کن

خیلی هن خوش نیستم اجی گلم الان🥺 اما سعی میکنم آدم قبلی نباشم و شکر گذاری کنم 

چشم چشم حتما حتما دعا میکنم صلوات میفرستم برات 

سلام عشقممممم ترم بهمنی ام خداروشکر 🥺🥺🫂🩷🧡این مدت سایت نبودمی خورده تو خونه دعوا شد ک یکیش همین ...

چه عالی خداروشکر انشاالله به سلامتی و دل خوش و عاقبت خیر باشه برات😍🌻

عزیزم💔 منم تا حدی درکت میکنم برا منم پیش اومده، انشاالله درستو با موفق بخونی و یه شغل مناسب پیدا کنی و اوضاع هم بهتر شه براتون❤️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️