2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم قبولی منو گذاشته کانالش😍کنارشم نوشته رهگذر😂➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16844 بازدید | 374 پست
رهگذر من بیست سالم تو کنکور رتبه خوبی نیاوردم خیلی واقعا گریه می کنم و دو دلم برای اینکه پشت بمونم ی ...

هدفت چی هست گل ؟؟؟؟و اینک پایه ات از نظر خودت چطورا 

ترازت هم میگی بهم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بهتررررین کار ممکن😁فقط قول بده حالا که تا اینجا طاقت اوردی و بلاخره حقتو گرفتی از پس تک تک سنگایی ک ...

دعا میکنم خدا اون چیزی ک میخواد بهت بده 

میدونی منم میگفتم ب هیچ وجه از مادرم دور نمیشم و ب شدت وابسته ام 

اما خدا خواست و رشته منو گذاشت شهرستان 

چش اجی گلم پن زندگیم همیشه چالش های سخت داشته دیگ احساس میکنم از جنس سنگ شدم از بس برای این سالها زجر کشیدم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کلا پیام نور انتخاب رشته نکردم ولی واسه نیمسال دوم ثبت نام میتونم بکنم همون رشته که میخوام اخه شه ...

عآره میفهمم تو ی جورایی میخوایی با رفتن ب دانشگاه چیزای جدید تر و بهتر تجربه کنی 

مخصوصا ک زندگی دانشجویی سخت گیری خانواده نبست هر وقت ک بخوایی میتونی بری بیرون و کلی جا رو بگردی با دوستات 

ببین فک کن اگ دانشگاه نری میشینی واقعا بتونی و اینی ک الان داری رو از دست ندی 

ببین عزیزم ، اگه الان خواهرت مادرت رو اذیت می‌کنه بخاطر اینکه تو نقطه ضعف دادی دستش ، نباید بهش نقطه ...

کلا دوست گلم خواهرم ب شدت حسودی داره از حسادت میترکه 

من آدم بدی نیستم ک قبول شدم بهش فخر بفروشم ن 

ولی باورت میسا تا شنید من قبول شدم مات شد همون نبود و غش کنه زد زیر گریه و شروع کرد ب دعوا کردن 🙄🙄 

عاره میدونا مامانم نقطه ضعفهمه تازگی ها بی محلش میکنم 

هررچی این کارا رو میکرد ما بهش محبت میکردیم بدتر میشد جدیدا بی‌محلی میکنیم

چ بهتر فشار بهت نمیاد وگرنه چون بچها دیر رفتن اونقد همچی فشردست دیوونه میشن

عاره خودمم خوشحال شدم دیدم ترم بهمنی ام چون زمان بیشتری برای جمع کردن وسایلم و خداحافظی با مادرم و کلا عشق و حال دارم

دعا میکنم خدا اون چیزی ک میخواد بهت بده میدونی منم میگفتم ب هیچ وجه از مادرم دور نمیشم و ب شدت وابست ...

مرسی زیبا

منم دقیقا🙂ولی تموم این سختیا ما رو قوی تر میکنه

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
عاره خودمم خوشحال شدم دیدم ترم بهمنی ام چون زمان بیشتری برای جمع کردن وسایلم و خداحافظی با مادرم و ک ...

ورودی مهر آدمو فرسوده میکنه 

خیلی سخته بلافاصله بعد از استرس کنکور و فشار بری دوباره سر کلاس تجربه شخصیم میگه من خیلی اذیت شدم ب شخشه

عزیزممممم🥺🫂 خداروشکر خوب تموم شد👻😁از خدا ممنونم ک تو بدترین روزای زندگیم شما و این سایت رو بهم ...

عزیزم 🥺❤️ ایشالا که همیشه رو لبات خنده باشه

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
😂😂😂😂وای عاره اصلا خبر نداشت من اینجا کاربری دارم و این سایتم وگرنه دعوام میکرد میگفت کی وقت کردی ...

دمت گرم واقعااا😂😂

پسرا شاید نه ولی دخترای کانالتون حتما میشناسنتتت😂

خیلی پشتکار خوبی داشتی👌🏻😍😃

ای جان دلم 😍😁 توی دوستی اا برات میفرستم اینجا چون اسم و فامیلم رو گذاشته آدرس کانالش. و بدم شناسای ...

باشه عزیزم 

درخواست میدم بفرس برم یه نگاهی بکنم👀😂

اخه من از کنجکاوی میمیرم🤦🏻‍♀️🤣

جدی میشه تطبیق زد عشقم ؟؟؟؟ خدا کنه عزیزه دلم چون کاردانی بهداشت دارم فارسی و اندیشه و زبان و فیزیک ...

همرو میتونی تطبیق بزنی دیگه نمیخواد پاس کنی . به خصوص اینش عالیه که دیگه از درسای عمومی راحت میشی . همشو پاس کردی

من ومپایر اعظم نیستم😄