2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم قبولی منو گذاشته کانالش😍کنارشم نوشته رهگذر😂➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16844 بازدید | 374 پست
عزیزه دلم سعی میکنم دیگ انرژی منفی ندم اجی ولی اونقدرم الان رو ابرا باشم نه چون همین چند سافت میش خا ...

پشمام ریخته😂😍به ندرت پیش میاد با پیامی لبخند از ته دل بزنم😍

ببین از دست همونام یکروزی خلاص میشی درست مثل کنکور که بالاخره موفق شدی💞😘پس این یعنی تو پتانسیل خوشبختی و ارامش داشتن رو داری

رهگذر من دختر داییم هوشبری خونده الان سرکار میره فقط خواستم بگم بهت تروخدا الکی فکر منفی نکنی دختر م ...

ای جانم خیلی خیلی این کامنت خوشحاام کرد 🥺🥺

چون ب خاطر وسواس فکری ک من دارم اینو دیدم چند جا میگفتن کار نداره رشته ات ی خورده نگرانم کرده بود 

ولی کامنت تو عشق بود 🩷

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بر خواهر و دوست نازنینم مرسیییی 😍😍🩷🩷

مارم دعا کن دیگه خیلی عارف مسلک شدی😂❤️ایشالا به خوشی همیشه

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

پشمام ریخته😂😍به ندرت پیش میاد با پیامی لبخند از ته دل بزنم😍ببین از دست همونام یکروزی خلاص میشی در ...

عزیزمی اخه ۴ سال تورم جر دادم و همه رو شاکی کردم اینجا مغز خودمم هنگ باور نمیکنه ک شرایط عوض شده 😅

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مارم دعا کن دیگه خیلی عارف مسلک شدی😂❤️ایشالا به خوشی همیشه

برای شما هم صلوات میرفستم😂😁🩷

ن هنوز عارف بودن من کجا اجی لیاقت ندارم

چه عالی خداروشکر انشاالله به سلامتی و دل خوش و عاقبت خیر باشه برات😍🌻عزیزم💔 منم تا حدی درکت میکنم ...

من بهشون گفتم ادامه بدن مادرم با خودم برمیدارم میبرم 

ینی اگ بفهمم عذابش میدن دستش میگیرم میبرم

عزیزمی اخه ۴ سال تورم جر دادم و همه رو شاکی کردم اینجا مغز خودمم هنگ باور نمیکنه ک شرایط عوض شده 😅

ای جان🥲😍والا ماهم باورمون نمیشه که بالاخره همه وی برات عوض شده😁خودت که دیگه حق داری 

برای شما هم صلوات میرفستم😂😁🩷ن هنوز عارف بودن من کجا اجی لیاقت ندارم

ممنون عزیزم ❤️نه اصلا شما عارف تجربی هستی شکست نفسی طچرا😂😂

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

من بهشون گفتم ادامه بدن مادرم با خودم برمیدارم میبرم ینی اگ بفهمم عذابش میدن دستش میگیرم میبرم

خوب کاری میکنی دختر مهربون😍

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

ای جانم خیلی خیلی این کامنت خوشحاام کرد 🥺🥺چون ب خاطر وسواس فکری ک من دارم اینو دیدم چند جا میگفتن ...

الهیییی بگردم ❤️❤️❤️

بخدا خیلی خوشحالم برات 

حتما برو دنبال درمان  

چون درکت میکنم منم راستش بخاطر یه مشکلی درگیر افسردگی شدید و اینا بودم 

مشکلم حل شد خدارو شکر ولی هنوزم درگیر افسردگیه هستم 🥲

منم باید رو خودم کار کنم 

راستی رهگذر میشه برا منم دعا کنی؟ تو خیلی دختر مهربونی هستی رهگذر

از خدا بهترینا رو برات میخوام دوست خوبم❤️

اسی بخدا کار خداست تو دور بشی ازین خونه لااقل دیگه از جنگ و دعوا راحت میشی سلامت روانت برمیگرده کم کم و حالت خوب میشه

تازه میتونی درس بخونی دورت شلوغه حال روحیت خیلی عوض میشه میری با دخترا بیرون میای تو کتابخونه خوابگاه درس میخونی هم پیشرفت تحصیلی هم روحی واقعا برات خوشحالم 

سلام عشقممممم خوبییییبرای نهایی جاهایی ک متوجه نمیشی فیلم ببین برای فیزیک حتما زبان راد رو ببین چون ...

فدات شممممممم عالی 

تو چطوریییی 

حسابی رو به راهیییی 

میگم ریاضی کدوم استاد بهتره؟