2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم قبولی منو گذاشته کانالش😍کنارشم نوشته رهگذر😂➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16844 بازدید | 374 پست
رهگذر من بیست سالم تو کنکور رتبه خوبی نیاوردم خیلی واقعا گریه می کنم و دو دلم برای اینکه پشت بمونم ی ...

هدفت چی هست گل ؟؟؟؟و اینک پایه ات از نظر خودت چطورا 

ترازت هم میگی بهم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بهتررررین کار ممکن😁فقط قول بده حالا که تا اینجا طاقت اوردی و بلاخره حقتو گرفتی از پس تک تک سنگایی ک ...

دعا میکنم خدا اون چیزی ک میخواد بهت بده 

میدونی منم میگفتم ب هیچ وجه از مادرم دور نمیشم و ب شدت وابسته ام 

اما خدا خواست و رشته منو گذاشت شهرستان 

چش اجی گلم پن زندگیم همیشه چالش های سخت داشته دیگ احساس میکنم از جنس سنگ شدم از بس برای این سالها زجر کشیدم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه کلا پیام نور انتخاب رشته نکردم ولی واسه نیمسال دوم ثبت نام میتونم بکنم همون رشته که میخوام اخه شه ...

عآره میفهمم تو ی جورایی میخوایی با رفتن ب دانشگاه چیزای جدید تر و بهتر تجربه کنی 

مخصوصا ک زندگی دانشجویی سخت گیری خانواده نبست هر وقت ک بخوایی میتونی بری بیرون و کلی جا رو بگردی با دوستات 

ببین فک کن اگ دانشگاه نری میشینی واقعا بتونی و اینی ک الان داری رو از دست ندی 

ببین عزیزم ، اگه الان خواهرت مادرت رو اذیت می‌کنه بخاطر اینکه تو نقطه ضعف دادی دستش ، نباید بهش نقطه ...

کلا دوست گلم خواهرم ب شدت حسودی داره از حسادت میترکه 

من آدم بدی نیستم ک قبول شدم بهش فخر بفروشم ن 

ولی باورت میسا تا شنید من قبول شدم مات شد همون نبود و غش کنه زد زیر گریه و شروع کرد ب دعوا کردن 🙄🙄 

عاره میدونا مامانم نقطه ضعفهمه تازگی ها بی محلش میکنم 

هررچی این کارا رو میکرد ما بهش محبت میکردیم بدتر میشد جدیدا بی‌محلی میکنیم

چ بهتر فشار بهت نمیاد وگرنه چون بچها دیر رفتن اونقد همچی فشردست دیوونه میشن

عاره خودمم خوشحال شدم دیدم ترم بهمنی ام چون زمان بیشتری برای جمع کردن وسایلم و خداحافظی با مادرم و کلا عشق و حال دارم

دعا میکنم خدا اون چیزی ک میخواد بهت بده میدونی منم میگفتم ب هیچ وجه از مادرم دور نمیشم و ب شدت وابست ...

مرسی زیبا

منم دقیقا🙂ولی تموم این سختیا ما رو قوی تر میکنه

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
عاره خودمم خوشحال شدم دیدم ترم بهمنی ام چون زمان بیشتری برای جمع کردن وسایلم و خداحافظی با مادرم و ک ...

ورودی مهر آدمو فرسوده میکنه 

خیلی سخته بلافاصله بعد از استرس کنکور و فشار بری دوباره سر کلاس تجربه شخصیم میگه من خیلی اذیت شدم ب شخشه

عزیزممممم🥺🫂 خداروشکر خوب تموم شد👻😁از خدا ممنونم ک تو بدترین روزای زندگیم شما و این سایت رو بهم ...

عزیزم 🥺❤️ ایشالا که همیشه رو لبات خنده باشه

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
😂😂😂😂وای عاره اصلا خبر نداشت من اینجا کاربری دارم و این سایتم وگرنه دعوام میکرد میگفت کی وقت کردی ...

دمت گرم واقعااا😂😂

پسرا شاید نه ولی دخترای کانالتون حتما میشناسنتتت😂

خیلی پشتکار خوبی داشتی👌🏻😍😃

ای جان دلم 😍😁 توی دوستی اا برات میفرستم اینجا چون اسم و فامیلم رو گذاشته آدرس کانالش. و بدم شناسای ...

باشه عزیزم 

درخواست میدم بفرس برم یه نگاهی بکنم👀😂

اخه من از کنجکاوی میمیرم🤦🏻‍♀️🤣

جدی میشه تطبیق زد عشقم ؟؟؟؟ خدا کنه عزیزه دلم چون کاردانی بهداشت دارم فارسی و اندیشه و زبان و فیزیک ...

همرو میتونی تطبیق بزنی دیگه نمیخواد پاس کنی . به خصوص اینش عالیه که دیگه از درسای عمومی راحت میشی . همشو پاس کردی

من ومپایر اعظم نیستم😄