2777
2789
عنوان

فردا جهازبرون منه

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرده که خیلی لازمه نمای خونه هست برای تشک کاش دوتا تشک مامانتو ملحفه نو میزدی برمیداشتی می امدی بعدا ...

واممون دادیم خونه خریدیم 

مامانمم تشکاش نداد چون مهمون از شهرستان میاد هی

مگه با وام ازدواج خرید نکردید ؟چرا یه سری چیزارو ناقص خریدید؟

نه عزیزم واممون پول روش گذاشتیم نصف نصف خونه گرفتیم 

پول جهاز پدرم داد که بیشتر از این نخرید 

تی وی بزن به دیوار بگو جا اشغال میشهلوستر وظیفه تو نیست اصلا زیر بار نرو پرده هم بگو ...

من بابام داره ولی زورش میاد خرج کنه برای من تازه من همین به بچه ام سرکارم میرفتم که چون دارم میرم شهر دیگه مجبور شدم بیام بیرون وگرنه میتونستم خودم بخرم😭

طلا سکه دارم پدرمم پول داره ولی فک نکنم دیگه بده

یه فشاری بذار اگه نداد خودت برو بخر دیگه چاره ای نداری 

امروز روز مباداست 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
مبارکتون باشه حالا که همسرت خونه از خودش داره پدرت اگه از نظر مالی اوکی هستش باید کامل بگیره همه چی

خونه رو با هم خریدیم نصف نصف به ناممونه

پدرم وضش بد نیس داره ولی نمیگیره دیگه

در چه حد طلا داری؟ بفروشی خانواده شوهر میفهمه؟لااقل تشک تخت و روتختی و پرده رو بخری

خیلی ندارم در حد کادو های عقدم بوده رب سکه و سرویس و چندتا کادو بفروشم هیچی ندارم دیگه

خیلی ندارم در حد کادو های عقدم بوده رب سکه و سرویس و چندتا کادو بفروشم هیچی ندارم دیگه

با شوهرت عصر حضوری صحبت کن جوری ک به گوش کسی از خانوادش نرسه. بگو اگه موافقی یک ربع سکه رو ببریم بفروشی. ب هرحال طلا برا همین روزاست. الان اول عروسی با شوهرت میخواین کحا بخوابین؟ تختی که خوش خواب نداره!

یک کم دکوری جات و پرده و.. هم بخر