2777
2789
باباشونو کشتن خیلی چرت بود

واااای جدیییییی

تا اونجا که فرار کردن از اون خونه رو دیدم فقط 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

اصلا شما فهمیدید محتوا و مفهوم فیلم چیه که فوری نظر کارشناسی میدی،شما بشین تو خونت و تکون نخور و گنا ...

محتوا فیلم تنهایی پیر مرد وپیرزنی بود که احساس تنهایی میکردن این درست همه با این موضوع موافقیم که باید کمک کرد ولی اینطوری شرف مادر مادر بزرگ ایرانی رو به لجن کشیدن بعدشم اصلا طرف نمیمرد اینا با هم‌میخوابیدن باچه حکمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بابا هار شده بودن از خوشی تا باباشونو نکشتن که آروم نگرفتن خیلی چرت بود فیلمش خیلی

اره منم هرچی نشستم پاش خسته شدم ردش کردم

والا مرده خیلیم مدارا کرد باهاشون

فقط میخواستن چهره مرده رو بد جلوه بدن 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

اره منم هرچی نشستم پاش خسته شدم ردش کردموالا مرده خیلیم مدارا کرد باهاشونفقط میخواستن چهره مرده رو ب ...

دقیقااااا 

یعنی من یه جاهایی خودمو جای مرده میزاشتم دیوونه میشدم از دست اون دو تا بچه ی تخس

من همین امروز دیدم بنظرم واقعا قشنگ بود فیلمش اصلا نفهمیدم کی تموم شد😍😍

از کجا دانلودش کردی؟؟

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۷۸۵۰۰  وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲               tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

لینک میدم تلگرام برو دانلود کن

به منم بده عزیزم

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۷۸۵۰۰  وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲               tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

محتوا فیلم تنهایی پیر مرد وپیرزنی بود که احساس تنهایی میکردن این درست همه با این موضوع موافقیم که با ...

این فیلم رو دیدم یاد ی آشنا افتادم.

بی‌شعور زن زیبا داشت .ی زن زشت ک خراب بود رو صیغه کرده بود‌.روزی ک میخواسته بره پیش زن دومه.هم مشروب میخوره هم قرص افزایش میل جنسی و سنگوپ میکنه. و زنه از ترس ب اورژانس نمیگه و پسره میمیره.میشنویم بازیگران یهو میمیرن چون چند نوع مواد رو باهم میزنن.

آره راست میگی.

وای واقعا فیلم عالی ساده و قشنگی بود و عین حقیقت بود.پیر و جوونم نداره ها نشون داد که ادما موجودات ساده ای هستن که همه چیزو پیچیده کردن.نشون داد که میشه با حرف زدن خیلی چیزارو حرف زد و نباید الکی برای خودمون حصار و تابو سازی کنیم.فوق العاده بود.و مهم ترین چیز اینکه ادمای سن بالا هم دل دارن و نباید بخاطر حرفای صدمن یغاز این مردم،دیگه بشینن تا روز مرگشون.باید زندگی کنن همونجوری که دلشون میخواد

فقط انسانیت آدما رو به خدا و هم دیگه نزدیک میکنه،نه دین و مذهب...

خیلی فیلم قشنگیه

باید فیلم شناس باشی تا متوجه بشی چقد خوش ساخته 

ولی ببین مجوز ساخت گرفتن چون گفتن یه فیلم معمولیه فقط خانم بازیگر بی حجابه

اونام میگن پیرزنه مورد نداره بدون حجاب 

بعد که فیلم ساخته میشه میبینن خیلی پاشو از بی حجابی و اینا فراتر گذاشته 

خلاصه عوامل فیلم و احضار می کنن الانم همشون ممنوع الخروجن

توتیوب البته من آنلاین دیدم

اها ممنون

خیلی فیلم قشنگیهباید فیلم شناس باشی تا متوجه بشی چقد خوش ساخته ولی ببین مجوز ساخت گرفتن چون گفتن یه ...

از کجا دیددیش؟؟